ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ανατρεπτική πρόταση

ανατρεπτική-πρόταση-246411

Πολλές ανατροπές φέρνει η πρόταση που σύμφωνα με πληροφορίες έκανε στέλεχος του κόμματος στον υποψήφιο δήμαρχο Βόλου Μιχάλη Μιτζικό, να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο, οι βουλευτές και οι πολιτευτές των εθνικών εκλογών του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012. Έτσι θα ενίσχυαν με το κύρος τους τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά το ψηφοδέλτιο αφενός και αφετέρου θα συστρατεύονταν όλοι στην κοινή προσπάθεια της παράταξής τους να έχει νικηφόρα πορεία στο Δήμο Βόλου το Μάιο. Η πρόταση είναι πολύ σημαντική εάν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται στο εάν θα έχει αποδέκτες. Προηγούμενο πάντως υπάρχει και σε άλλες παρατάξεις όπου βουλευτές και πολιτευτές είχαν συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Βόλου και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία, ενισχύοντας σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό τις παρατάξεις τους.
Β.Κ

Βόμβες
Αρχισε να πετά βόμβες χθες ο Κώστας Σκανδαλίδης και όποιον πάρει…. στο πέρασμά του. Ο πρώην υπουργός ξεκαθάρισε πως το ΠΑΣΟΚ πέθανε, όπως το ξέραμε και σημείωσε με νόημα πως παίζει εάν θα επιβιώσει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Οπως σημείωσε ο κ. Σκανδαλίδης το ΠΑΣΟΚ είχε μετατραπεί σε καθεστωτικό κόμμα και πλέον το μόνο που κάνει όπως είπε είναι να «δανείζει στελέχη. Ολα τα κόμματα έχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ!». Τελικά μόνο τον Ε. Βενιζέλο δεν ενοχλεί αυτό… Μεγάλη καρδιά ο Ευάγγελος.
Β.Κ

Ξεπαγιάζουν
Οδηγίες για… βαρύ χειμωνιάτικο ντύσιμο, δίνονται σε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις του The Met: Line in HD στο Αχίλλειο, λόγω της προβληματικής λειτουργίας του air condition.
Θεατές που προσήλθαν στην πρόσφατη παράσταση… ξεπάγιασαν για τρεις ώρες, μέχρι την ολοκλήρωση της προβολής για την οποία πλήρωσαν εισιτήριο 15 ευρώ.
Η εγκατάσταση του air condition φαίνεται ότι ήταν προβληματική εξ’ αρχής και για την επιδιόρθωση της λειτουργίας του, απαιτείται ξήλωμα όλων των σωληνώσεων από την ταράτσα μέχρι το ισόγειο… Κι επειδή αυτό δεν είναι εφικτό, καλό είναι οι θεατές να φορούν κανένα ρουχαλάκι παραπάνω.
Ε.Χ.

Μέρκελ
και ΔΕΥΑΜΒ

Το φάντασμα της … Μέρκελ ακολουθεί και τη ΔΕΥΑΜΒ. Πιο συγκεκριμένα προχθές εισηγούμενος ο Διευθυντής Δικτύων και Υποδομών της Δημοτικής Επιχείρησης θέμα που αφορούσε την προμήθεια κάποιου ανταλλακτικού, τον ρώτησε το μέλος του Δ.Σ και εκπρόσωπος της μείζονος μειοψηφίας Τέλης Δουλόπουλος, από που έρχεται ; Από τη Γερμανία και από την εταιρία που φέρει την ονομασία Μέρκελ, είπε ο κ. Φαναριώτης, με αποτέλεσμα να πέσει το σχετικό γέλιο.

Στο βουλευτικό
γραφείο
Στο βουλευτικό γραφείο του κ. Μουτσινά θα συναντηθούν σήμερα το βράδυ αντιπροσωπείες των «Δρόμων Συνεργασίας» και της αυτοδιοικητικής κίνησης «Βόλος : Ανοικτή – Δημοκρατική Πόλη» που συγκρότησε με πολιτικούς του φίλους ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Η Επιτροπή
για την Αργώ

Σήμερα το μεσημέρι συνεδριάζει για πρώτη φορά η Επιτροπή που εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου και η οποία θα ανοίξει τους φακέλους με τις προτάσεις τους που κατέθεσαν τα 68 μελετητικά γραφεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό για το Μουσείο της Αργούς.

Ακόμη μία
δημοσκόπηση

Ολο …κλαίγονται οι επικεφαλής ότι λεφτά δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα από τους υποψηφίους τους, αλλά οι δημοσκοπήσεις καλά κρατούν. Μετά τη δημοσκόπηση της Public Issue που «έτρεξε» για τις εκλογές στο Δήμο Βόλου στα τέλη της περασμένης και στην αρχή της εβδομάδας που διανύουμε, από χθες το βράδυ άρχισε να «τρέχει» ακόμη μία, αυτή τη φορά από τη GPO…

Αφισοκόλληση

Δέκα τοπικές επιχειρήσεις, κυρίως από το χώρο της διασκέδασης, που παραβίασαν το νόμο για την παράνομη αφισοκόλληση, σε κοινόχρηστους χώρους της πόλης, επρόκειτο να καλέσει η αρμόδια αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νατάσσα Οικονόμου. Αν θα τους κάνει συστάσεις του στυλ «για τελευταία φορά» ή θα πέσει «καμπάνα», ίσως το μάθουμε τις επόμενες μέρες.
ΑΝΤ. ΤΣΕΛ.

Ανεβαίνουν
οι τόνοι

Ανεβάζει τους τόνους του προεκλογικού αγώνα, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Βόλου» – υποψήφιος Δήμαρχος, Μιχάλης Μιτζικός.
Σε χθεσινές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές του εμφανίσεις άσκησε κριτική στις θέσεις εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Βόλου, υποστηρίζοντας ότι με στείρο αντιπολιτευτικό τόνο δεν λύνονται τα προβλήματα της πόλης. «Χρειάζεται ρεαλισμός, συγκεκριμένες προτάσεις και φιλελεύθερη προσέγγιση των ζητημάτων», σημείωσε ο κ. Μιτζικός.
Ν.Τ.

Ανάληψη ευθύνης

Αναλαμβάνω την ευθύνη για την τρισάθλια κατάσταση της πόλης του Βόλου.
…Κάποιος πρέπει να το κάνει, αφού ο δήμαρχος Πάνος προσπαθεί εναγωνίως να μας πείσει ότι είμαστε πρωταθλητές στην… ποιότητα ζωής!
Φ.Τ.

Η Ζέττα είναι αθώα!
Ρε παιδιά της δεξιάς και της προόδου, αποφασίστε: Να κατακρίνουμε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μεϊκόπουλο, επειδή συνοδεύει ΠΑΝΤΑ τον Πατσιαντά στις περιοδείες του ή την υφυπουργό τής ΝΔ Ζέττα, επειδή δεν συνοδεύει ΠΟΤΕ τον Μιτζικό;
…Την ενότητα στη δράση ή το πριόνισμα στη βάση;
Φ.Τ.

Ούριος άνεμος
Αναμένεται σήμερα η συμφωνία των αυτοδιοικητικών παρατάξεων Πατσιαντά και Μουτσινά για κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές.
…Ούριος άνεμος άρχισε να φυσάει στα πανιά του Πατσιαντά. (Ναι, πρόκειται για μια εξέλιξη ευοίωνη για τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά, ούτως ειπείν, για μια εξέλιξη που πρέπει να την προσέχουν πάντα με την άκρη του ματιού και μόνο. Υπάρχουν κι άλλα προς τα οποία πρέπει να στραφεί η προσοχή τους και μάλιστα σύντομα).
Φ.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου