ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Υπέρμαχος

υπέρμαχος-248644

Υπέρμαχος καινοτόμων δράσεων που θα τεθούν στην υπηρεσία του πολίτη στο Νοσοκομείο Βόλου είναι ο νέος διοικητής Κώστας Καραμπάτσας. Τρανή απόδειξη τόσο η λειτουργία των κινητών μονάδων για δωρεάν εξετάσεις στις απομακρυσμένες περιοχές της Μαγνησίας όσο και η χθεσινή ανακοίνωση του πληροφοριακού συστήματος ιατρικής απεικόνισης που θα λειτουργήσει και μάλιστα δωρεάν στο Αχιλλοπούλειο. Πρόκειται πράγματι για δράσεις που προάγουν την Υγεία.
Β.Κ

Είχε γίνει πρόταση
Ενώ ήταν ακόμη επικεφαλής της παράταξης ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μουλάς και είχε επιλεγεί από τη Ν.Δ. να είναι υποψήφιος δήμαρχος ο Μιχάλης Μιτζικός, ο κ. Μουλάς μιλώντας με τους συναδέλφους του, πρότεινε να συστρατευθούν με τον κ. Μιτζικό νυν και πρώην βουλευτές για να ενισχυθεί το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ενόψει των εκλογών του Μαΐου. Απλά το σημειώνουμε γιατί έχει ενδιαφέρον…
Β.Κ

Με τον Ν. Τσιλιμίγκα
η «Θεσσαλών Δύναμη»
Η παράταξη «Θεσσαλών Δύναμη» που στις περιφερειακές εκλογές του 2010 υποστηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ, αποφάσισε να υποστηρίξει στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, το γνωστό καρδιοχειρουργό Νίκο Τσιλιμίγκα.
Η παράταξη με πρωτοβουλία της επικεφαλής Ευαγγελίας Λιακούλη συνεδρίασε χθες στη Λάρισα και αποφάσισε παρουσία των περισσοτέρων περιφερειακών συμβούλων που έδωσαν το παρόν, να στηρίξει την υποψηφιότητα του γνωστού Λαρισαίου γιατρού που ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα στις εθνικές εκλογές το 2012.
Σύμφωνα με πληροφορίες την υποψηφιότητα του Νίκου Τσιλιμίγκα θα υποστηρίξει σε επίπεδο Θεσσαλίας και η ΔΗΜΑΡ και η παράταξη που είχε συγκροτηθεί στις περιφερειακές εκλογές του 2010 υπό τον Θανάση Ζαχαρόπουλο.
Ήδη για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς του έχει αρχίσει η συλλογή υπογραφών τόσο στη Μαγνησία όσο και στους άλλους τρεις Θεσσαλικούς νομούς σε μία διακήρυξη αρχών και θέσεων που θα δοθεί στη δημοσιότητα τις αμέσως επόμενες μέρες.
Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας θα γίνει από τον ίδιο τον καρδιοχειρουργό ενώ επίσης θα παρουσιαστεί και μία πλειάδα των πρώτων στελεχών που θα συστρατευθούν μαζί του στις εκλογές του Μαΐου.
Β.Κ

Οχι στην απαξίωση,
ναι στην αξιοποίηση

Θα βάλουμε φρένο στη συνεχιζόμενη καταστροφή και απαξίωση της δημοτικής περιουσίας έλεγε χθες ο Απόστολος Παπατόλιας, αναφερόμενος στις προτεραιότητες της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης και συμπλήρωσε πως κεντρικός στόχος είναι η αξιοποίηση των εγκαταλελειμμένων κτιρίων, στην πόλη του Βόλου και όχι μόνο.
Υπάρχουν κτίρια, είπε χαρακτηριστικά, που ανήκουν σε φορείς όπως το Νοσοκομείο ή σε Τράπεζες, που σήμερα αποτελούν εστίες μόλυνσης, όπως το ερείπιο στη γωνία Κ. Καρτάλη με Ιάσονος ή το κτίριο της πρώην Τράπεζας Εργασίας στην Ιάσονος. Θα συζητήσουμε με τους φορείς – ιδιοκτήτες, θα επιμείνουμε πολύ στην ανάγκη αξιοποίησή τους και να είστε σίγουροι πως θα βρεθούν τρόποι να γίνει. Δεν είναι δυνατόν μια Δημοτική Αρχή να επιτρέπει αυτή την εικόνα εξαθλίωσης στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης.

N.T.

Η Μελέτη Υδάτινου
Δυναμικού
Μέχρι τα τέλη Απριλίου αναμένεται να δημοπρατηθεί από τη ΔΕΥΑΜΒ η σκοπιμότητα και η μελέτη του έργου για τη Διαχείριση του Υδάτινου Δυναμικού στα όρια της λεκάνης απορροής του Πηλίου.

Μάλλον
οριστική
Μάλλον οριστική θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του πρώην δημοτικού συμβούλου Βόλου επί θητείας Κυριάκου Μήτρου, Δημήτρη Κουτσού στο ψηφοδέλτιο του Π. Σκοτινιώτη, κάτι που έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία, καθώς δείχνει ότι οι κομματικές περιχαρακώσεις, μάλλον ανήκουν στο παρελθόν….

Βέβαιος
για Σκοτινιώτη
Τη βεβαιότητα για το προβάδισμα Σκοτινιώτη από την πρώτη Κυριακή εξέφρασε χθες ο τοπικός Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας και Αισωνίας Χαρ. Τσαμπάζης, ενώ άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της Ομάδας Πλειοψηφίας του Δήμου που σκέφτονταν την επανακάθοδό τους στις εκλογές, τώρα το ξανασκέφτονται, μπροστά στον κίνδυνο, όπως λένε, που ακούει στο όνομα Αχιλλέας Μπέος.

Αναζητείται
ο παραγγελιοδόχος
Πολλές ερωτήσεις γύρω από το έργο της Δημοτικής Αρχής έχει η δημοσκόπηση της GPO κάτι που έχει κάνει πολλούς από τους ερωτηθέντες να εικάζουν ότι μπορεί παραγγελιοδόχος να είναι η Δημοτική Αρχή.

Μέχρι αργά το βράδυ
Μέχρι πολύ αργά το βράδυ είχαν κλειστά τα τηλέφωνά τους όσοι από τις δύο αντιπροσωπείες των Πατσιαντά και Μουτσινά συμμετείχαν στις συζητήσεις που είχαν για το ενδεχόμενο προεκλογικής τους συνεργασίας για τις εκλογές στο Δήμο Βόλου.

Ξεσπάθωσε
Ξεσπάθωσε χθες από τα ερτζιανά ο πρώην Δήμαρχος Δημ. Πιτσιώρης που έδωσε συνέχεια σε προχθεσινή τηλεοπτική του εμφάνιση. Ο πρώην Δήμαρχος ήταν λάβρος κατά του πρώην Νομάρχη Απ. Παπατόλια, τον οποίο κατηγόρησε ως διασπαστή της παράταξης με το δεύτερο να του ανταπαντά και να του υπενθυμίζει ότι το 2002 και ο ίδιος δεν είχε υποστηρίξει τον επίσημο υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ τον κ. Φοινικόπουλο, αλλά τον επικεφαλής των «Ανοικτών Οριζόντων» και σημερινό Δήμαρχο Π. Σκοτινιώτη.
ΑΝΤ. ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ

Ταμάμ, εφέντη μ’

Ο Ερντογάν απειλεί να απαγορεύσει το Facebook και το YouTube.

…Αυτό δεν είναι τίποτα. Ο Σκοτινιώτης απειλεί να με καρυδώσει με τα ίδια του τα χέρια!

(Καλά να πάθω. Τι ήθελα εγώ να του ασκώ κριτική; Δεν είναι μαθημένος από τέτοια ο Πάνος. Όλο ταμάμ εφέντη μ’, ταμάμ εφέντη μ’ τον είχαν μέχρι τώρα).

Φ.Τ.

Τούρκικη σημαία

Ουπς! Η εθνική ημών συγκυβέρνησις μέσω του ΤΑΙΠΕΔ ξεπουλάει το λιμάνι του Πειραιά!

…Εκείνους τους Τούρκους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το λιμάνι του Βόλου και καλοδέχτηκε στο δημαρχείο ο Σκοτινιώτης, πού τους κρύβετε μπρε;

Φ.Τ.

Τους κατεδάφισε

«Το μίσος, ο ρατσισμός και η βία είναι λύση στα προβλήματα της Θεσσαλίας;» αναρωτήθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια του κόμματος για την Περιφέρεια Θεσσαλίας Ηρώ Διώτη με αφορμή τη σημερινή παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Εθνικής – Χρυσής Αυγής για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

…Με δυο λόγια τους κατεδάφισε.

Φ.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου