ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πρακτικός

πρακτικός-250217

Πρακτικό μυαλό ο κ. Μιτζικός. Ζήτησε τη φιλοξενία της Αργούς στις αποθήκες του Τελωνείου, μέχρι την οριστική στέγαση στο δικό της χώρο.
Όπως τόνισε πρόκειται για λύση πρακτική, ρεαλιστική και χωρίς κόστος για τα δημοτικά ταμεία.
Εκτός από την Αργώ θα ωφελήσει και την ίδια την περιοχή, το κέντρο του Βόλου, που θα αποκτήσει νέα δυναμική.
Ν.Τ.

Ανοίγει πόρτες
Τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Βόλου, Μιχάλη Μιτζικού.
Το εκλογικό κέντρο θα λειτουργήσει σε κεντρικό σημείο της Ν. Ιωνίας, στη Λεωφόρο Ειρήνης, για την υποδοχή των φίλων του συνδυασμού «Δύναμη Βόλου».

Ηχηρή παρουσία
Το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Δημάρχου Βόλου, Μιχάλη Μιτζικού, θα στελεχώσει -μεταξύ άλλων- η Κατερίνα Τσοπουρίδου.
Πρόκειται για μια ηχηρή παρουσία, που δείχνει μεταξύ άλλων και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του συνδυασμού, που θα αποτελείται από νέους και άφθαρτους ανθρώπους, με όρεξη να προσφέρουν για την πόλη τους.

Επιστολή
για Βαμβακουργία
Επιστολή στη διοίκηση του ΟΑΕΔ εστάλη πριν από μερικές μέρες από το Δήμο Βόλου με την οποία ζητείται σε πρώτη φάση ο καθαρισμός και σε δεύτερη φάση η κατεδάφιση των κτιρίων προκειμένου, όπως σημειώνεται, να μη θρηνήσουμε θύματα από τα ετοιμόρροπα κτίρια, καθώς μέσα σ΄αυτά από τον περασμένο χειμώνα έχουν βρει στέγη οικογένειες βούλγαρων και αθίγγανοι. Σημειώνεται ότι η επιστολή εστάλη στον ΟΑΕΔ καθώς σε αυτόν έχουν περιέλθει μετά την κατάργησή του, τα ακίνητα του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας.

Το Εμπορευματικό
Κέντρο
Την εγρήγορση των τοπικών φορέων για τη δημιουργία διαμετακομιστικού κέντρου στο Βελεστίνο ζήτησαν οι εκπρόσωποι του ΟΣΕ, επαναφέροντας στο προσκήνιο την ιστορία που είχε ανακινηθεί στις αρχές της περασμένης δεκαετίας για τη δημιουργία Εμπορευματικού Κέντρου στην περιοχή.
ΑΝΤ. ΤΣΕΛ.

Βρε, το θηρίο!

Στο πλευρό του Μιτζικού περίμενα να δω τη Ζέττα, δίπλα στον… Σκοτινιώτη πήγε χτες και φωτογραφήθηκε!
…Μεγάλη υπόθεση για το δήμο μας αυτή η προεκλογική ένταξη της μελέτης σιδηροδρομικής σύνδεσης των ΒΙ.ΠΕ. Βόλου και Αλμυρού με το αεροδρόμιο και το λιμάνι, ε, Ζέττα μου; (Και πώς το χάρηκε ο Πάνος! Μ’ όλη του την καρδιά!)
Φ.Τ.

Συνεργασία εν όψει;

Με αφορμή τις συζητήσεις μεταξύ Πατσιαντά – Μουτσινά ρωτήσαμε τον Παπατόλια, εάν είναι διατεθειμένος να συμμετάσχει σε έναν κατ’ αρχήν διάλογο για συνεργασία μαζί τους.
-Βεβαίως, ήταν η απάντηση.
-Σε ποια γραμμή και σε ποια βάση;
-Στη γραμμή εναντίον του ακροδεξιού λαϊκισμού και του ναζισμού και στη βάση ενός κοινώς αποδεκτού μίνιμουμ προγράμματος.
-Μέχρι πού μπορεί να φτάσει αυτή η συνεργασία;
-Μέχρι την κοινή εκλογική κάθοδο.
-Με εσένα επικεφαλής;
-Όχι, δεν θέτω ζήτημα να είμαι επικεφαλής. Στην περίπτωση που οι συνθήκες επιβάλλουν τη δημιουργία αντιναζιστικού μετώπου, τότε στο σχήμα αυτό χωράει κι ο Σκοτινιώτης, αν και κατά τα άλλα μαζί του έχω μεγάλες διαφορές.
-Και πότε θα αναλάβεις πρωτοβουλία να συναντηθείς μαζί τους και να προωθήσεις αυτές τις απόψεις;
-Μέχρι το τέλος του μηνός.
…Εκτός κι αν σε προλάβουν οι άλλοι, Απόστολε, και ’ρθουν αυτοί πρώτοι σε σένα.
Φ.Τ.

Θεο- δωράκι

58 Ελιές κι ένα Ποτάμι για την ελληνική σοσιαλδημοκρατία.
…Κι όμως, παρά το Θεο- δωράκι, δε σώζεται με τίποτα.
Φ.Τ.

Περιοδεία

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Απόστολος Νάνος μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας της ΛΑΣ Γιώργο Λούμα, χθες περιόδευσαν στην αγορά του Βόλου και μάλιστα μοίρασαν κόκκινα γαρύφαλλα στις εργαζόμενες των εμπορικών καταστημάτων. Η κίνηση συμβολική αλλά και ουσιαστική με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Β.Κ

Περί υποψηφιοτήτων
Ο Νίκος Τσιλιμίγκας που θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας και οι συνεργάτες του έχουν αρχίσει ήδη τις επαφές στους 4 θεσσαλικούς νομούς για το ψηφοδέλτιο το οποίο θα είναι κατά πολύ ανανεωμένο. Βέβαια σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχουν και αποχωρήσεις όπως του κ. Φ. Αλεξάκου, καθώς ο πρώην νομάρχης έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας ενώ επίσης φέρεται να μην είναι εκ νέου υποψήφιες η Εύη Αδαμάκη από τη Μαγνησία και η Λώρεν Κασσοπούλου από τα Τρίκαλα.
Β.Κ

Ανταλλαγή
Το όνειρό του να αποκτήσει κάποτε το αυτοκίνητο των ονείρων του θέλει να κάνει ο ιδιοκτήτης μίας βίλας στην Σκιάθο. Για το λόγο αυτό έχει αναρτήσει και αγγελία στο διαδίκτυο και αναφέρει πως το σπίτι που βρίσκεται στην κατοχή του αξίας 490.000 ευρώ το δίνει για… χάρη μιας Murcielago ή Gallardo.
Αν τώρα σας… περισσεύει μία από τις παραπάνω Lamborghini και την έχετε… βαρεθεί μπορείτε κάλλιστα να αποκτήσετε ένα εξοχικό με θέα τη θάλασσα στο οποίο θα μπορείτε να πηγαίνετε το καλοκαίρι και να φιλοξενείτε ακόμα και όλη την παρέα!!! Καλό…
Β.Κ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου