ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Καφέ

καφέ-254498

Τώρα που το κυνήγι του σταυρού έχει ξεκινήσει για τα καλά, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νατάσσα Οικονόμου, είπε να αφήσει κάποια πρωινά κατά μέρος τη διεκπεραίωση των υποθέσεων του Δήμου Βόλου και να τα αφιερώσει σε συναντήσεις με προεκλογικό χαρακτήρα σε κάποια κεντρικά καφέ της πόλης. Οπως προχθές το πρωί που αναζητήθηκε για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

ΑΝΤ. ΤΣΕΛ.

Είναι αλήθεια ;
Είναι αλήθεια ότι γνωστό πολιτικό πρόσωπο ζήτησε να αποσυρθούν δύο υποψήφιοι και να τεθεί επικεφαλής γυναίκα ;

Εγκαίνια
και συνεστιάσεις
Το εκλογικό του κέντρο στην οδό Ιάσονος, ανοίγει την ερχόμενη Παρασκευή ο Αχιλ. Μπέος. Την ίδια ώρα οι «Δρόμοι Συνεργασίας» πραγματοποιούν σήμερα το βράδυ συνεστίαση για την οικονομική στήριξη του συνδυασμού.

Αισιοδοξία
Αισιόδοξοι ήταν χθες το μεσημέρι αμέσως μετά το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Π. Σκοτινιώτη για την έκβαση του συνδυασμού στις δημοτικές εκλογές. Ο πιο αισιόδοξος απ΄ όλους ήταν ο τοπικός Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας και Αισωνίας Χαρ. Τσαμπάζης που στοιχημάτιζε χθες για την πρωτιά του συνδυασμού και για την πρώτη Κυριακή

Ικανοποιημένος
Ολοι οι συνδυασμοί φαίνεται να έχουν πρόβλημα στη συγκρότηση ολοκληρωμένων συνδυασμών στις περιφερειακές Δημοτικές Ενότητες του ενιαίου Δήμου Βόλου. Ο μόνος που δηλώνει ικανοποιημένος και δείχνει να μην έχει πρόβλημα, απ΄ όσο τουλάχιστον διακρίναμε από μία σύντομη συζήτηση που είχαμε μαζί του ήταν ο Μιχ. Μιτζικός. Οπου δεν υπάρχουν τους βρίσκει το κόμμα, μας έλεγε μεταξύ σοβαρού και αστείου…

Δημοτική
ενημερότητα

Επειδή είναι γνωστό για τους παροικούντες εν τη … Ιερουσαλήμ ότι κάποιοι επαγγελματίες του Βόλου, θα ήθελαν να ασχοληθούν με τα αυτοδιοικητικά, έμπειροι στο χώρο της Αυτοδιοίκησης μας υπενθύμιζαν χθες ότι σε κάθε περίπτωση θα πρέπει προηγουμένως οι προαλειφόμενοι για δημοτικοί σύμβουλοι, να έχουν εξασφαλίσει δημοτική ενημερότητα.
ΑΝΤ. ΤΣΕΛ

Χαριστική βολή
Ο δήμαρχος Βόλου Παν. Σκοτινιώτης, που σύμφωνα με το βιογραφικό του «το 2010 παίρνει μέρος σε Ομάδα Εργασίας του Υπουργείου Εσωτερικών και συμβάλλει στην επεξεργασία του νομοσχεδίου για τη μεταρρύθμιση στην Αυτοδιοίκηση (Πρόγραμμα Καλλικράτης) στον τομέα της δημοτικής και περιφερειακής διακυβέρνησης, ενώ συμμετέχει και στην επιτροπή του Υπουργείου για την επεξεργασία πρότυπων Οργανισμών για τους νέους Δήμους και τις Περιφέρειες», θα μιλήσει σήμερα στην Αθήνα σε εκδήλωση των 5 (σοσιαλδημοκρατών) δημάρχων με θέμα «Αναθεμελίωση του διοικητικού συστήματος της χώρας και ενδυνάμωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»!!! (Φανταστείτε να μην ήταν ένας από τους αρχιτέκτονες του «Καλλικράτη» που διέλυσε την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τι φύκια για μεταξωτές κορδέλες θα μας πούλαγε προεκλογικά).
…Άστα, Πάνο! Μας πρόκοψες την πρώτη φορά, θες τώρα να μας αποτελειώσεις;
Φ.Τ.

Ο Μπέος κι η καρέκλα

Αχ. Μπέος: «Δήμαρχος σημαίνει δουλειά και όχι καρέκλα».
…Να, λοιπόν, που επιτέλους μαθαίνουμε και κάτι που θα κάνει ο Μπέος ως δήμαρχος. Δε θα κάθεται στην καρέκλα, αλλά θα δουλεύει. Τι ακριβώς δουλειά θα κάνει δεν μας το λέει, το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό. Θα μας το πει, αφού πρώτα τον εμπιστευθούμε και τον ψηφίσουμε.
Φ.Τ.

Πρόταση συνεργασίας

Απ. Παπατόλιας: Προγραμματική πρόταση συνεργασίας στις δημιουργικές δυνάμεις του Βόλου με στόχο την αποτροπή αντιδημοκρατικών εξελίξεων.
…Πόσο ρεαλιστική μπορεί να είναι η πρόταση για προγραμματική συνεργασία που να συγκεντρώνει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης, Απόστολε; Δεν ξεκινάτε καλύτερα μια συνεργασία με στόχο την αποτροπή αντιδημοκρατικών εξελίξεων, η οποία δεν έχει σώνει και καλά ως προϋπόθεση την προγραμματική σύγκλιση ή ακόμα περισσότερο την κοινή εκλογική κάθοδο και εκ του λόγου αυτού, εκτός από επιβεβλημένη, είναι και πιο εύκολη; Δεν το ξανασκέφτεστε όλοι οι αντιναζί υποψήφιοι δήμαρχοι Βόλου λίγο καλύτερα;
Φ.Τ.

Μαζί

Mπορεί σε τοπικό επίπεδο ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να μην τα έχουν βρει και να έχουν μπερδέψει τις γραμμές τους στο Δήμο Βόλου, όμως φαίνεται ότι θα συνυπάρχουν και μάλιστα μία χαρά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς στηρίζουν από κοινού τον υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Νίκο Τσιλιμίγκα. Εάν ρίξει κανείς μάλιστα μία ματιά στα στελέχη που υπογράφουν σε τοπικό επίπεδο υπέρ της υποψηφιότητας του Λαρισαίου καρδιοχειρουργού θα καταλάβει τι εννοώ, αφού είναι γνωστό ότι σε επίπεδο Βόλου το μόνο που ανταλλάσουν μεταξύ τους είναι «μαχαιριές» εδώ και καιρό.
Β.Κ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου