ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κάλεσμα

κάλεσμα-256156

Κάλεσμα προς όλους τους πολίτες της Μαγνησίας, να στηρίξουν με τη μαζική τους παρουσία την υποψηφιότητα του Ν. Τσιλιμίγκα, για την περιφέρεια Θεσσαλίας απηύθυνε ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Λ. Νούσης ενόψει της σημερινής εκδήλωσης στη Λάρισα στις 8 το βράδυ όπου η επιτροπή πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλία θα ανακοινώσει και επίσημα ότι υποψήφιος για την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα είναι ο καθηγητής καρδιοχειρουργός Ν. Τσιλιμίγκας. «Το ΠΑΣΟΚ, στηρίζει πρόσωπα που εκφράζουν ιδέες, προτάσεις και αντιλήψεις, που αποσκοπούν στην ανάπτυξη της περιφέρειας στο σύγχρονο Ευρωπαϊκό περιβάλλον και έχουν την επαγγελματική επάρκεια, την κοινωνική καταξίωση και την ηθική νομιμοποίηση, να τις υποστηρίξουν και να τις υλοποιήσουν» σημειώνει ο Γραμματέας της Μαγνησίας.
Β.Κ

Ανθρωποι
που αγωνίζονται
«Την ώρα που η πολιτική Ηγεσία της Χώρας κατεβάζει τον πήχη των προσδοκιών των εργαζόμενων και της Ελληνικής Κοινωνίας πολύ χαμηλά, σκύβοντας δειλά το κεφάλι στους στυγνούς μνημονιακούς «ελλανοδίκες» της Τρόικας, ένα νέο παιδί, ο Βολιώτης Κώστας Φιλιππίδης, τους δείχνει, με τον παγκόσμιο άθλο του, το δρόμο του αξιοπρεπούς αγώνα! Ελπίζουμε, γι’ αυτό το νέο παιδί και τη γεμάτη δημιουργικά όνειρα γενιά του, η …ευγνωμονούσα Κυβέρνηση (και οι άτολμοι όλοι, που σπεύδουν τώρα με ανακοινώσεις τους να καπηλευτούν την επιτυχία του), να μην τους επιφυλάξουν το ίδιο σκοτεινό μέλλον με τα σημερινά άνεργα νιάτα, και ο Ολυμπιονίκης μας να μη χρειασθεί, κάποτε, να πουλήσει το χρυσό του μετάλλιο για να ζήσει!» Τάδε έφη το ΕΚΒ και έχει απόλυτο δίκιο ως πως αντιμετωπίζονται από την Πολιτεία άνθρωποι που αγωνίζονται σε κάθε τομέα.
Β.Κ

Τα Τοπ.Σ.Α

Στο τελικό στάδιο συγκρότησης των ομάδων που θα δημιουργήσουν Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις στα πλαίσια του ΤοπΣΑ Βόλου βρίσκονται οι υπεύθυνοι της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Δήμου Βόλου. Ανάμεσα στις ομάδες που έχουν δημιουργηθεί είναι ομάδες μουσικών, καθηγητών, ενώ δυσκολίες υπάρχουν για τη συγκρότηση ομάδας ναυαγοσωστών.

Προεκλογικά καφέ
Κάτι η ηλιοφάνεια της χθεσινής ημέρας, κάτι η απεργία στο Δήμο, κάτι η απουσία του Δημάρχου στην Αθήνα, έκανε πολλούς δημοτικούς συμβούλους να πιούνε χθες το πρωί τον …προεκλογικό τους καφέ, στα καφέ της πόλης.

Επεσε το …σύστημα
Δεν ήταν λίγοι οι δημοτικοί υπάλληλοι που εργάστηκαν στη χθεσινή 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, προκειμένου να μη χάσουν το μεροκάματο. Ωστόσο και πάλι χθες αρκετοί από αυτούς δεν έκρυβαν τον εκνευρισμό τους, καθώς για δύο και πλέον ώρες … έπεσε το σύστημα μηχανογράφησης και δεν μπορούσαν να κάνουν τη δουλειά τους.

Παράπονο
Το … παράπονο από τον Αντιδήμαρχο Δόμησης του Δήμου Βόλου Νίκο Μόσχο χθες το πρωί με αφορμή την κινητοποίηση των κατοίκων της Νεάπολης για κεραία κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή. Μπορεί ο καθένας να μας κατηγορήσει για οτιδήποτε. Οχι όμως και ότι δεν κάναμε πολύ περισσότερα από όσα ο νόμος μας επιτρέπει, στο θέμα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας .

Τηλεοπτική
εμφάνιση
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Βόλου η είδηση : «Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” θα φιλοξενηθεί αύριο (σήμερα) Πέμπτη 13 Μαρτίου, στις 9:15 το πρωί, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, ο οποίος θα απαντήσει ζωντανά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου».

Στο Μαϊάμι
Στην πλέον γνωστή έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο, στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα, με τη συμμετοχή όλων των μεγάλων εταιριών κρουαζιέρας στον κόσμο, συμμετείχε τα τελευταία χρόνια και ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου. Φέτος συμμετέχει ή όχι ;
ΑΝΤ. ΤΣΕΛ.

Χωρίς φανφάρες
Λιτότητα, αξιοπρέπεια και ευπρέπεια: αυτά θα είναι τα στοιχεία που θα χαρακτηρίσουν τον προεκλογικό αγώνα του επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Βόλου»- υποψηφίου Δημάρχου, Μιχάλη Μιτζικού.
Οπως άλλωστε διαπιστώνει και ο ίδιος δεν απαιτούνται… φανφάρες για να περάσουν τα μηνύματα και οι προτάσεις του συνδυασμού στους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες.
Ν.Τ.

Λόγια, λόγια…

Το Εργατικό Κέντρο Βόλου εξέδωσε μια καλλιεπή ανακοίνωση για την παγκόσμια επιτυχία του Βολιώτη επικοντιστή Κώστα Φιλιππίδη.
…Τι καλά, πέρα από τη χαρτούρα των ανακοινώσεων, να έκανε και κάτι ουσιαστικό για τους Βολιώτες εργαζόμενους και ανέργους, όπως, ας πούμε, να οργάνωνε κι έναν σοβαρό αγώνα για να αποκρούσουν τις ανηλεείς επιθέσεις που δέχονται από την ολιγαρχία και την κυβέρνηση!

Φ.Τ.

Πού ήταν κρυμμένος;

Π. Σκοτινιώτης: Στηρίζουμε τις δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζομένων.
…Πού ήσουν κρυμμένος τόσα χρόνια που οι εργαζόμενοι του Βόλου δέχονταν ανηλεείς επιθέσεις εκ μέρους των μνημονιακών κυβερνήσεων, Πάνο; Τι άλλαξε τώρα, όσον αφορά στις δίκαιες διεκδικήσεις τους και βγαίνεις μπροστά, αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο;

Φ.Τ.


Τα καλά παιδιά

Τα καλά παιδιά ξαμολύθηκαν στο Βόλο, άλλα εξ αυτών για να επιβιώσουν, άλλα για να γλυτώσουν κι ορισμένα καινούρια, «άφθαρτα», να μας κατσικωθούν στο σβέρκο.
…Πόση σοσιαλδημοκρατική σκουριά κουβαλούν πάνω τους οι πέντε δήμαρχοι; Τι ψάχνει η κυβερνητική αυτοδιοικητική παράταξη; Γιατί είναι «νέος» ο Σκοτινιώτης; Τι στην ευχή έχουν να προσφέρουν στην πόλη οι Πασόκοι, που μασκαρεύονται σε Ελιές και σε Ποτάμια ή καμουφλάρονται μέσα στον τρίτο πόλο του Κουβέλη; Κι ο Μπέος; Πού εκβάλλει; Γιατί επιμένει να μη δίνει το πολιτικό στίγμα του;

Φ.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου