ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πρόταση

πρόταση-258445

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ -δήλωσε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Απ. Νάνος στη συγκέντρωση των απλήρωτων εργαζομένων στον Κιολεΐδη- έχουμε φέρει στο δημοτικό συμβούλιο εδώ και εβδομάδες με τη μορφή ερώτησης βασικά μέτρα στήριξης των απλήρωτων εργαζομένων για όλο το διάστημα που είναι απλήρωτοι καθώς και των ανέργων. Το γεγονός ότι καμία άλλη παράταξη και κανένας άλλος υποψήφιος δεν τα έχει στηρίξει πρέπει να αποτελέσει κριτήριο μπροστά στις εκλογές» υποστήριξε επίσης ο ίδιος.
Β.Κ.

Ερευνα
Σήμερα στις 10.30 το πρωί ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΘ Θεσσαλίας Απόστολος Παπαδούλης θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της έρευνας του ΣΕΒ για το δεύτερο εξάμηνο του 2013 για τις επιχειρήσεις Θεσσαλίας, Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδος. Τα αποτελέσματα αναμένονται με ενδιαφέρον καθώς τα τρία τελευταία χρόνια είναι πράγματι απογοητευτικά. «Συμπορεύονται» με τη γενικότερη οικονομική και κοινωνική κατάσταση. Αλλωστε και οι επιχειρήσεις στην κοινωνία είναι.
Β.Κ.

Αγκαζέ
Το αρχείο με τις οικοδομικές άδειες της πρώην Νομαρχίας που, φυλάσσονταν στο κτίριο του πρώην Οργανισμού Καπνού, έχει μεταφερθεί στον πρώτο όροφο του κτιρίου Σπήρερ. Οι φάκελοι είναι στο πάτωμα καθώς ακόμη ο χώρος όπου πρόκειται να αρχειοθετηθούν οι οικοδομικές άδειες είναι ακόμη …αγκαζέ από την Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Αγώνων 2013…

Πινακίδες
Δέκα περίπου πινακίδες για την απόσυρση οχημάτων από το γερανό τοποθέτησαν χθες τα συνεργεία του Δήμου Βόλου στην οδό Δημητριάδος. Για την τοποθέτηση πινακίδων και στους υπόλοιπους δρόμους όπου προορίζεται η εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου (Ιάσονος, Ιωλκού και Καρτάλη) θα εξαρτηθεί από το χρόνο παραλαβής των νέων σημάτων, καθώς όλες όσες ήταν εξαντλήθηκαν …

Τελευταία
μέρα
Τελευταία μέρα σήμερα για όσους θέλουν να ψηφίσουν στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους και έχουν αλλού τα εκλογικά τους δικαιώματά. Πάντως όσοι θελήσουν να εξυπηρετηθούν σήμερα από το Δημοτολόγιο του Δήμου Βόλου θα πρέπει να πάνε αρκετά νωρίς, προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία….

Ο αγωγός της ΔΕΥΑΜΒ
Σήμερα – αύριο αναμένεται να γίνουν οι τελικές εργασίες και δοκιμές στον αγωγό της ΔΕΥΑΜΒ που είχε υποστεί βλάβη, προκειμένου στη συνέχεια το νερό που απομένει μετά την επεξεργασία του λύματος, να παροχετεύεται, όπως και πριν, στο «Αγκίστρι».

Αναζητά τρόπους

Τους τρόπους για την προμήθεια 150 εμβολίων για την ηπατίτιδα σε ομάδες πληθυσμού της περιοχής Αλιβερίου, αναζητά η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Βόλου (σ.σ : στη φωτό ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Απ. Παντσάς). Οι ιδιώτες – χορηγοί έχουν εξαντληθεί και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση από την πλευρά της για να εγκρίνει τη σχετική δαπάνη του Δήμου ζητά πλήρη στοιχεία με τα ονοματεπώνυμα των παιδιών που θα εμβολιαστούν. Τρέχα – γύρευε δηλαδή…
ΑΝΤ. ΤΣΕΛ.

Δημοκρατικό Μέτωπο

Στο Βόλο επιχειρείται ένα πείραμα, συγκροτείται ένα μαύρο μέτωπο Χρυσής Αυγής, νύχτας και λοιπών παρεμφερών δυνάμεων, που θα αποτελέσει, σε όποιο βαθμό πετύχει, προπομπό πολύ οδυνηρών εξελίξεων για τη χώρα, δήλωσε ο δήμαρχος Βόλου Π. Σκοτινιώτης και ζήτησε να συγκροτηθεί Δημοκρατικό Μέτωπο ευθύνης απέναντι στον Μπέο.
…Ο Παπατόλιας έκανε ανάλογη πρόταση ήδη από προχτές. Τι λέει ο Πατσιαντάς, ο Μιτζικός, ο Νάνος; Πώς τοποθετούνται οι βουλευτές Μαγνησίας, τα πολιτικά κόμματα, οι φορείς του Βόλου, τα συνδικάτα, τα σωματεία, οι σύλλογοι, επί της καταγγελίας και της πρότασης του δημάρχου Βόλου; Η έγκαιρη αποσαφήνιση των θέσεων και των προθέσεών τους αποκτά δραματική σημασία για το εγγύς και το απώτερο μέλλον του τόπου.

Φ.Τ.

Παρόντες κι απόντες

Είμαστε παρόντες στο πλευρό των εργαζομένων και στους κοινωνικούς αγώνες, δήλωσε ο Πατσιαντάς από την πλατεία Ελευθερίας, όπου συμμετείχε στο συλλαλητήριο που διοργάνωσε η ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της.
…Ο Πατσιαντάς και ο Νάνος είναι πάντα παρόντες. Ολοι οι υπόλοιποι είναι πάντα απόντες.

Φ.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου