ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Με γεμάτα χέρια

με-γεμάτα-χέρια-266949

Με γεμάτα χέρια και σε χρόνο ρεκόρ παρακαλώ ο Κώστας Αγοραστός πήγε και γύρισε από την Αθήνα. Αφού ξεπέρασε πρώτα το Υπουργείο Πολιτισμού και πίεσε το Υπουργείο Ανάπτυξης χθες πήρε και τις υπογραφές Χατζηδάκη και ένα ξεχασμένο έργο, το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαγοράς παίρνει σάρκα και οστά με προυπολογισμό 1, 5 εκ. ευρώ. Η Περιφέρεια σηκώνει μανίκια και αναλαμβάνει το έργο και η περιοχή παύει να είναι απομονωμένη αθλητικά όπως ήταν μέχρι σήμερα. Αξιζε τον κόπο το ταξίδι.
Β.Κ

Το «Ποτάμι»
Το «Ποτάμι» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους πολίτες για τα έξοδα της προεκλογικής περιοδείας του κόμματος στην Κρήτη. Ετσι μέσα σε τρεις ημέρες, ξεκινώντας την περιοδεία του από τις μεγάλες πόλεις της Κρήτης δαπανήθηκαν 4.572 ευρώ, από τα οποία τα 4.360 ευρώ ήταν εισφορές φίλων, όπως αναγράφεται στη σχετική ανακοίνωση στην οποία επίσης διευκρινίζεται ότι έχουν εκδοθεί τιμολόγια. Ευχάριστη έκπληξη, παρακαλώ να ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα.
Β.Κ

Λύση για τους γιατρούς
Λύση στο θέμα με το κλείσιμο των λογιστικών βιβλίων στο οποίο πρέπει να προχωρήσουν οι γιατροί οι οποίοι επιθυμούν να κλείσουν τα ιατρεία τους και να ενταχθούν στο ΠΕΔΥ, έδωσε χθες ο Διευθυντής της ΔΟΥ Βόλου Χρ. Τσαμπρινός που διεμήνυσε στους ενδιαφερόμενους ότι μπορούν να το κάνουν με μία υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα υπογράφουν ότι θα παραδώσουν τα βιβλία τους μέσα σε διάστημα τριάντα ημερών που ορίζει ο νόμος.
ΑΝΤ. ΤΣΕΛ

Part time
Μέχρι τώρα ξέραμε ότι υπάρχει εργασία part time. Οτι υπάρχει και Δήμαρχος part time, ομολογώ ότι πρώτη φορά το ακούω μετά από τριάντα χρόνια στο επάγγελμα…

Oύτε το καταλάβαμε
Χαμός γύρω στις 11 χθες το πρωί στην οδό Δημητριάδος, στη θέα του γερανού. Για πότε άδειασε το αριστερό ρεύμα της Δημητριάδος ούτε το καταλάβαμε…

Υπάρχει
κοινούς νους
Μυστικά δείπνα, συναντήσεις, τηλεφωνικές επαφές, μεσολαβητές και παράγοντες της τοπικής οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής ζωής, έχουν πολύ δουλειά τις τελευταίες μέρες. Υπάρχουν δυσκολίες. Το νέο πάντα έχει τις ωδίνες του πριν γεννηθεί. Το Εγώ δύσκολα υποτάσσεται. Ο κοινός νους όμως υπάρχει. Τι μέλλει γενέσθαι ; Θα το ξέρουμε ίσως σε λίγες μέρες.

Προτεραιότητες
Κλειστό σύστημα άρδευσης και το χρόνιο αίτημα παράκαμψης της Μπράνης, είναι δύο από τα σημαντικότερα έργα που έθεσε ως προτεραιότητα για την επόμενη δημοτική θητεία ο Δήμαρχος Βόλου Π. Σκοτινιώτης στον προχθεσινό απολογισμό του δημοτικού έργου στη Μακρινίτσα.
ΑΝΤ. ΤΣΕΛ.

Ο πήχης ψηλά
Την ίδια ώρα που οι τόνοι της προεκλογικής περιόδου στο Δήμο Βόλου, ανεβαίνουν, ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Βόλου», Μιχάλης Μιτζικός, επιλέγει συνειδητά να κρατά χαμηλούς τόνους, βάζοντας σε προτεραιότητα την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας των πολιτών κι όχι τις μεταξύ των υποψηφίων αψιμαχίες.
«Βάζω ψηλά τον πήχη στην ευπρέπεια και το ήθος», δηλώνει δημόσια ο ίδιος, με το μήνυμα να απευθύνεται πολλούς αποδέκτες.
Ν.Τ.

Περιβαλλοντική αναισθησία

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στον αγωγό της ΔΕΥΑΜΒ! Πλέον (και μέχρι να ξαναχαλάσει ο αγωγός) τα λύματα θα οδηγούνται στο Αγκίστρι και όχι δια του Ξηριά στον Παγασητικό, όπως γινόταν τόσον καιρό τώρα!
…Και βέβαια έχει περιβαλλοντική αναισθησία η εκλεκτή Δημοτική Επιχείρηση -τι να έχει; Κλουβί με τσαλαπετεινούς;
Φ.Τ.

Πώς, δήμαρχε;

Π. Σκοτινιώτης: Σταθερή επιλογή μας να λειτουργούμε ως παράγοντας ενότητας και συνοχής της τοπικής κοινωνίας.
…Πώς, δήμαρχε; Εσύ είσαι με τα μνημόνια!

Φ.Τ.

Ζέττα – Μιχάλης
και δημοκρατικό μέτωπο

Ζέττα Μακρή: Ναι στο δημοκρατικό μέτωπο, όχι στον Μπέο.
Μιχ. Μιτζικός: Είναι δεδομένο το δημοκρατικό μέτωπο στην πόλη μας.
…Ας προσευχηθούμε η ιδέα του δημοκρατικού μετώπου που έχουν στο μυαλό τους η Ζέττα και ο Μιτζικός να μην είναι τόσο χαλαρή ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον του ίδιου του δημοκρατικού μετώπου. (Αντιλαμβάνομαι ότι αυτός ο απολιτίκ «αγανακτισμένος» που του κατεδάφισαν τη Χρυσή Αυγή κάπου πρέπει να πάει, κατιτίς να ψηφίσει, όχι όμως να του προσφέρουμε γην και ύδωρ για να κερδίσουμε την ψήφο του, κυρία Ζέττα και κύριε Μιχάλη μου).
Φ.Τ.

Κατοχή
Για πρώτη φορά μετά το 1943 ελληνική κυβέρνηση «επιτυγχάνει» πρωτογενές πλεόνασμα.
…Και το μοιράζει με δελτίο στο λαό που πεινάει. Γιατί όχι; Κατοχή τότε, Κατοχή και τώρα!
Φ.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου