ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αντιπαράθεση

αντιπαράθεση-268937

Αντιπαράθεση χθες το μεσημέρι στον ASTRA μεταξύ Μπάμπη Ζάχου και Τάσου Μπατζιάκα για τις εξελίξεις στα δημοτικά δρώμενα με τον Τάσο Μπατζιάκα να σχολιάζει και τη συμφωνία για κοινή κάθοδο των κ.κ. Σκοτινιώτη – Παπατόλια ως εξής « Ωδινεν όρος και έτεκεν μυν» δηλαδή «κοιλοπονούσε το βουνό και γέννησε ποντίκι» όπως είπε στην τηλεόραση ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ. Η συνέχεια αναμένεται πράγματι ενδιαφέρουσα.
Β.Κ

Αγωνία
Mετά τις χθεσινές εξελίξεις, η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί είναι ότι εξαφανίζεται η Ν.Δ. από το σκηνικό του Βόλου και τα στελέχη της εκφράζουν αγωνία περιμένοντας τις εξελίξεις της επόμενης μέρας. Προς ποια κατεύθυνση, περιμένουμε και εμείς για να ενημερωθούμε όπως και οι πολίτες του Βόλου.
Β.Κ

Κλείδωσε
Στο πρόσωπο του καθηγητή στο Παν. Θεσσαλίας Γιώργου Σταμπουλή «κλείδωσε» η θέση του αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ. Ολες οι πληροφορίες χθες το βράδυ έλεγαν ότι ο κ. Σταμπουλής θα ανακοινωθεί και επίσημα σήμερα από την ίδια την υποψήφια περιφερειάρχη Θεσσαλίας με το ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει για να παρουσιάσει τους υποψηφίους αντιπεριφερειάρχες.
Β.Κ

Αμετακίνητος
Συνεχίζει την πορεία του ακάθεκτος ο επικεφαλής της «Δύναμη Βόλου», υποψήφιος Δήμαρχος, Μιχάλης Μιτζικός.
Στόχος του μάλιστα είναι να συγκεντρώσει στο ψηφοδέλτιό του όλες τις δυνάμεις της κεντροδεξιάς και τις υγιείς δυνάμεις της πόλης.
Ν.Τ.

Με ενδιαφέρον
Συνέντευξη Τύπου δίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Βόλου ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Μιχ. Μιτζικός. Η συνέντευξη αποκτά επιπρόσθετο ενδιαφέρον καθώς έρχεται ένα μόλις 24ωρο μετά τη δημοσιοποίηση της προεκλογικής συμφωνίας Σκοτινιώτη – Παπατόλια η οποία αναπόφευκτα αναδιατάσσει το πολιτικό προεκλογικό τοπίο στο Βόλο.

Επιφυλάξεις
και υποστηρικτές
Να πω ότι χοροπηδούσαν χθες το πρωί από τη … χαρά τους όλοι οι Αντιδήμαρχοι Βόλου για την απόφαση του Δημάρχου να προχωρήσει σε συμφωνία με το συνδυασμό Παπατόλια θα σας πω ψέματα. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα μηνύματα που διακινούνταν χθες το πρωί στο Δημαρχείο. Αλλωστε ενστάσεις και επιφυλάξεις διατυπώθηκαν και στην Εκτελεστική Επιτροπή που συγκάλεσε προχθές το βράδυ ο Δήμαρχος. Τις παραδέχθηκε και όταν ρωτήθηκε χθες στη συνέντευξη Τύπου. Ενας από αυτούς πάντως που μίλησε με θερμά λόγια για τη συμφωνία ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντιδήμαρχος Αγριάς – Αρτέμιδας Σωτ. Χαλκιάς. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τόσο ο κ. Χαλκιάς όσο και ο κ. Στόικος πήραν και αυτοί με τη σειρά τους πρωτοβουλία για να πείσουν τον κ. Παπατόλια να ρίξει … νερό στο κρασί του και να υπάρξει κοινή συμπόρευση με το σημερινό Δήμαρχο, σε συνάντηση που είχαν μαζί του την περασμένη Παρασκευή στην Αγριά

Αισθητή
η απουσία
Εκανε εντύπωση και σχολιάστηκε η μη παρουσία κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για τη δημοσιοποίηση της προεκλογικής συμφωνίας Σκοτινιώτη – Παπατόλια κάποιων από τους στενούς συνεργάτες – αντιδημάρχους του Δημάρχου.

Καταλυτικό
στοιχείο
Συνεργάτες του κ. Παπατόλια χθες και προχθές παραδέχονταν ότι τα δημοσκοπικά ευρήματα της GPO που έδειχναν το Δήμαρχο και τον πρώην Νομάρχη να υπολείπονται σημαντικά από τον κ. Μπέο (κυρίως) και από τον κ. Πατσιαντά ήταν το καταλυτικό στοιχείο που επέσπευσε τις εξελίξεις.
ΑΝΤ. ΤΣΕΛ.

Ποιος ωφελείται,
Πάνο και Αποστόλη;

Δημοκρατικό μέτωπο εναντίον του ακροδεξιού κινδύνου που απειλεί το Βόλο ήθελαν ο Σκοτινιώτης κι ο Παπατόλιας και το ανακοίνωσαν εσπευσμένως μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο (Σκοτινιώτης) και τις βασικές αρχές συμφωνίας, αποκλείοντας έτσι κάθε δυνατότητα συνεργασίας με την Αριστερά και, συνεπώς, με το 40% περίπου του βολιώτικου λαού, που στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ψήφισε Αριστερά!!!
…Εκτός από εσάς ποιος ωφελείται, Πάνο και Αποστόλη, αν όχι η άκρα δεξιά;
Φ.Τ.


ΟΧΙ στην άκρα δεξιά

Σκοτινιώτης, Παπατόλιας, Πατσιαντάς, Νάνος. Τέσσερα ΟΧΙ στην άκρα δεξιά στο Βόλο! Δυο σοσιαλδημοκρατικά και δυο αριστερά! Τα δύο πρώτα λένε ΝΑΙ στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, τα δυο επόμενα λένε ΟΧΙ!
…Χωρίς την επίγνωση αυτή κάθε απόφασή σου σχετικά με το ποιον θα στηρίξεις για δήμαρχο της πόλης είναι τυφλή, κάθε σου βήμα λανθασμένο, κάθε σου προσδοκία είναι αναληθής.
Φ.Τ.

Χαρείτε, μπρε!

Αμάν! Ο Αντώνης το γύρισε στο σύστημα η Παναγιά μαζί μας!
…Χρεοκοπημένοι, φτωχοί, άνεργοι του Βόλου! Χαρείτε, μπρε! Θα βγούμε με τον Σαμαρά στις αγορές!
Φ.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου