ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κρουαζιερόπλοια το χειμώνα

κρουαζιερόπλοια-το-χειμώνα-284196

Κρουαζιερόπλοια το χειμώνα

Σε κάθε περίπτωση είναι θετικό το γεγονός ότι ξεκινούν από τον Ιανουάριο του 2015 οι αφίξεις στο λιμάνι του Βόλου του κρουζιερόπλοιου ΝΕΟROMANTICAτης εταιρίας COSTA, καθώς θα δώσουν μία επιπλέον ανάσα στην ούτως ή άλλως χειμάζουσα τοπική οικονομία, ιδιαίτερα κατά τους ισχνούς οικονομικά μήνες του χειμώνα. Ενα μέρος από αυτή την επιτυχία ασφαλώς και πρέπει να πιστωθεί και στην Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Βόλου Σούλα Μπαρτζιώκα.

ΑΝΤ. ΤΣΕΛ.

Ενίσχυση ψηφοδελτίου

Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Σταμάτης Βακούλας να ανακοινώσει περίπου 60-70 υποψηφίους που θα «συστρατευτούν» στο πλευρό του καθώς αποφάσισαν να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του. Μάλιστα πρόκειται για άτομα από όλες τις Π.Ε. του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Αθ.Τ.

Περιοδεία στο Νότιο Πήλιο

Περιοδεία σε κοινότητες και οικισμούς του Δήμου Νοτίου Πηλίου πραγματοποίησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, μέλη του συνδυασμού «Νότιο Πήλιο- Δήμος Ανατροπής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης», με την επικεφαλής κ. Κατερίνα Τσερκέζη.

Συγκεκριμένα η περιοδεία πραγματοποιήθηκε σε Λαύκο, Μηλίνα, Ξινόβρυση και Πλατανιά και τα μέλη του συνδυασμού συνομίλησαν με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά τόπους, για βασικές ελλείψεις, για την εγκατάλειψη και την αδιαφορία που βιώνουν, για παραλείψεις και για αιτήματα που δεν εισακούστηκαν όλα αυτά τα χρόνια από τους νυν και πρώην δημοτικούς άρχοντες.

Μάλιστα κάτοικοι των περιοχών ανάφεραν χαρακτηριστικά ότι από τους νυν και πρώην δημοτικούς άρχοντες «θυμούνται να ασφαλτοστρώσουν δρόμους και δρομάκια προεκλογικά» και να «δείχνουν δήθεν ενδιαφέρον για κάποια έργα για τα οποία τόσα χρόνια δεν έχουν κάνει τίποτε».

Ν.Τ.

«Για να μην κοπούν στα τέσσερα»

Συγκέντρωση περίπου 70-80 κατοίκων του Πουρίου, πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ στην αίθουσα της τοπικής κοινότητας, με πρωτοβουλία Συλλόγων της περιοχής, με στόχο να λάβουν μια κοινή απόφαση και να συνταχθούν σε έναν από τους συνδυασμούς των υποψηφίων Δημάρχων που έχουν ανακοινωθεί προκειμένου να μην «κοπούν στα τέσσερα» όπως δήλωναν χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα εξέλεξαν μια επιτροπή 13 ατόμων και δημιούργησαν μια λίστα με τα προβλήματα της περιοχής, προκειμένου να ξεκινήσουν τη διαπραγμάτευση!

Αθ.Τ

Από Δευτέρα σε Τετάρτη …

Από Παρασκευή σε Δευτέρα και από Δευτέρα σε Τετάρτη, πάει η τοποθέτηση κορυνών στην οδό Δημητριάδος. Ας ελπίσουμε ότι αύριο θα είναι η τρίτη και φαρμακερή.

Για 3.600 ευρώ

Το κάθε εμβόλιο για ηπατίτιδα κοστίζει 30 ευρώ περίπου. Οι εμβολιασμοί που είναι προγραμματισμένοι στον οικισμό των Ρομά στο Αλιβέρι είναι 119. Μία συνολική δαπάνη δηλαδή της τάξεως των 3.600 ευρώ. Για ένα τόσο μικρό ποσό χάθηκε η μπάλα ανάμεσα στους αρμόδιους και τους αναρμόδιους της περιοχής μας, παρέχοντας παράλληλα και ένα ηχηρό ράπισμα για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, καθώς τα κρούσματα ήλθαν να υπενθυμίσουν ότι πίσω από τους αριθμούς υπάρχουν και άνθρωποι.

Κέρασμα για το «καλώς όρισες»

Με κεράσματα – προσφορά του Συλλόγου Καταστηματαρχών της περιοχής και με έντυπα του Δήμου Βόλου που θα διανείμουν μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Βόλου, θα υποδεχθούν σήμερα το πρωί τους πρώτους επισκέπτες από το Βέλγιο που θα αφιχθούν στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

ΑΝΤ. ΤΣΕΛ.

Σήμερα στο Αχίλλειον!

Σήμερα στο Αχίλλειον νεοφιλελεύθεροι εκσυγχρονιστές, μνημονιακοί μεταρρυθμιστές, κεντροαριστεροδεξιοί επαναστάτες κάνουν μια νέα αρχή για τη σοσιαλδημοκρατία του Βόλου, βλέποντας στο πρόσωπο του Σκοτινιώτη την πολιτική τους επιβίωση.

Οχι, δεν θα μιλήσουν για Πρόοδο και Ευημερία της πόλης χάριν των πολιτών της. Δεν είναι το φόρτε τους.

Το φόρτε τους είναι ένας Βόλος για τα μεγάλα συμφέροντα. (Πάνο, ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος μοιράζουν πεντακοσάρικα για να σωθούν. Εσύ δε θα κάνεις κάτι;)

Φ.Τ.

Ομιλείτε κομματικά;

Κυρία Ζέττα, Νεοδημοκράτη υποψήφιο δήμαρχο Βόλου ακούμε και Νεοδημοκράτη υποψήφιο δήμαρχο Βόλου δεν βλέπουμε!

…Τι συμβαίνει; Ομιλείτε ακόμη κομματικά; Κάτι άλλο; Τελικά ποιο είναι το κύριο πρόβλημα της περήφανης παράταξής σας; Μήπως είσθε εσείς;

Φ.Τ.

Αλληλομαχαιρώματα

Αποστόλη Νάνο, Μαργαρίτη Πατσιαντά, τι γίνεται, θα αλληλομαχαιρώνεστε, ενώ η μαύρη αντίδραση θερίζει στο Βόλο;

…Ο βολιώτικος λαός βάλλεται πανταχόθεν, δεν ανήκει πλέον σε κείνους που έχουν όλον τον καιρό μπροστά τους κι εσείς βαλθήκατε να αφανίσετε τις λίγες εφεδρείες του.

Φ.Τ.

Σουλτάν Αντών

Ο πρωθυπουργός της χώρας αγνόησε το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής και προχώρησε σε ένα πρωτοφανές κοινοβουλευτικό πραξικόπημα προκειμένου να ψηφιστεί το τρίτο μνημόνιο.

…Καλά έκανε, μπρε! Πώς αλλιώς οι τραπεζίτες θα χρέωναν τις ζημιές τους στην κοινωνία;

Φ.Τ.

Ποιος;

Εχει 40 και το ψηφοδέλτιο χωράει μόνο 20…

Ποιος; Ποιος; Ο Κώστας Αγοραστός.

Ν.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου