ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Γ. Σούρλας για την επιστολή της Ζ. Μακρή

ο-γ-σούρλας-για-την-επιστολή-της-ζ-μακρ-286067

Ο Γ. Σούρλας για την επιστολή της Ζ. Μακρή

Ερωτηθείς ο κ. Σούρλας πώς σχολιάζει την ανοιχτή επιστολή της κας Μακρή, απάντησε: «Θέλω να πιστεύω ότι οι κατηγορίες για απουσία μου από τους αγώνες της παράταξης και μάλιστα για φυγομαχία είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα, διαφορετικά διερωτώμαι τι άλλο έχουν να δουν τα μάτια μας και να ακούσουν τα αυτιά μας».

Β.Κ.

Το πρωταπριλιάτικο

Θραύση έκανε το χθεσινό πρωταπριλιάτικο ψέμα του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ για την υποψηφιότητα του Χρήστου Μπουκώρου στο Δήμο Βόλου. Κυριολεκτικά έσπασαν τηλέφωνα. Αντε και του χρόνου…

«Τ»

Στης Λαρίσης το ποτάμι

Στη Λάρισα θα βρίσκεται αύριο Πέμπτη ο Σταύρος Θεοδωράκης και στελέχη από το «ΠΟΤΑΜΙ». Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα μιλήσει σε εκδήλωση στις 8 το βράδυ στο Φρούριο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πολύ σύντομα θα περιοδεύσει και στο Βόλο. «Φουλάρει» τις μηχανές ο πρώην δημοσιογράφος και το επιτελείο του, που όπως λένε συνεργάτες του έχει ήδη «φτιάξει» μία καλή μαγιά σε όλη τη Θεσσαλία. Από τους πρωτεργάτες άλλωστε της πολιτικής κίνησης είναι ο Αναπληρωτής Πρύτανης του Παν. Θεσσαλίας και περιφερειακός σύμβουλος Δημ. Κουρέτας.

Β.Κ.

Η έκπληξη με το γιατρό

Eδώ και καιρό κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι ο διακεκριμένος γιατρός Χαρ. Σκουλάκης που υπηρετούσε επί χρόνια στην ΩΡΛ Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου και πλέον είναι Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα είναι στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου. Χθες στη συγκέντρωση της νέας ενιαίας παράταξης των Σκοτινιώτη – Παπατόλια ο γιατρός παρουσιάστηκε ως εκείνος που είχε ουσιαστική συμβολή στην πρωτοβουλία για τη δημιουργία της νέας δημοτικής παράταξης, ωστόσο οι υποχρεώσεις του, όπως υπογραμμίστηκε, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο δεν του επέτρεψαν να δώσει το παρόν στη συνέντευξη με την οποία ανακοινώθηκε η απόφαση για τη συγκρότηση της ενιαίας παράταξης. Μιλώντας πριν πάρουν το λόγο οι κ.κ. Σκοτινιώτης και Παπατόλιας ο κ. Σκουλάκης είπε ότι «Ο Βόλος των ενεργών πολιτών και των πολύμορφων συλλογικοτήτων, δεν μπορεί και δεν πρέπει να γυρίσει πίσω. Ταυτόχρονα, δεν μπορεί και δεν πρέπει να εγκλωβιστεί σε μια ανέξοδη πολιτική ρητορική, μακριά από τους πολίτες και τη βασανιστική καθημερινότητά τους», τόνισε ο κ. Σκουλάκης και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι πολίτες μπορούν να διακρίνουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των δημοτικών εκλογών και να κατανοήσουν ότι ο Δήμος δεν προσφέρεται να αποτελέσει πεδίο κεντρικής κομματικής αντιπαράθεσης. «Αλλωστε αυτή τη φορά υπάρχει και η κάλπη των ευρωεκλογών, όπου ο καθένας μπορεί να εκφράσει την κομματική του προτίμηση», υπογράμμισε. Δεν διευκρινίστηκε ωστόσο αν ο κ. Σκουλάκης θα είναι τελικά υποψήφιος

Παρουσίες

Από τις παρουσίες στη χθεσινή συγκέντρωση των Σκοτινιώτη – Παπατόλια ξεχωρίσαμε αυτές των δύο πρώην Δημάρχων Πιτσιώρη και Βούλγαρη και από τη Νέα Δημοκρατία αυτές των Β. Καπούλα, Δημ. Κουτσού, Β. Παπαδρόσου, Δ. Βασιλείου κ.α.

Λωρίδες

Λωρίδες που ξεκινούν από διαφορετικές αφετηρίες και οι οποίες τελικά συγκλίνουν και η ονομασία «Ευθύνη Επιλογής – Πάμε Μπροστά» είναι τελικά ο λογότυπος που επελέγη από τους Σκοτινιώτη και Παπατόλια για την ενιαία παράταξη. Μάλιστα ο τελευταίος, όπως ανακοινώθηκε θα είναι υπεύθυνος για τη σύνταξη του προγράμματος του συνδυασμού.

ΑΝΤ. ΤΣΕΛ.

Ροδάνι…

Χθες το μεσημέρι είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε «παράγραφο- παράγραφο» για το τι ήθελε να πεί η Υφυπουργός Υγείας Ζ. Μακρή με την επιστολή της περί των δημοτικών εκλογών, προκειμένου να δικαιολογήσει «το μπάχαλο» που προκάλεσε, χάρη στις «επεξεγηματικές ικανότητες» του πολιτευτή Σπύρου Δεσύλλα που με ύφος χιλίων καρδιναλίων, κοιτώντας την κάμερα, ερμήνευε κάθε φράση της Υφυπουργού, παίρνοντας και το ανάλογο στυλ. Ήταν δε τόση η σπουδή του που μόλις ξεκίνησε η συνέντευξη στο TRT δεν περίμενε καν τις ερωτήσεις, έτρεχε η γλώσσα του ροδάνι. Δικαιολογημένη η προσκόλλησή του στην Υφυπουργό Υγείας, αφού άλλωστε με δική της πρωτοβουλία, έχει οριστεί και μέλος της νέας Διοίκησης στο Νοσοκομείο Βόλου. Το μέλλον είναι μπροστά του.

Β.Κ

Ο Βόλος ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ

Μετά τα όσα είπε ο Σκοτινιώτης χτες βράδυ στο Αχίλλειον εξάγεται το συμπέρασμα πως είναι αναντικατάστατος, ότι, εάν φύγει, η πόλη θα καταστραφεί, ενώ, αντιθέτως, εάν ξαναγίνει δήμαρχος, θα πορευτεί το δρόμο της προόδου, που μόνο αυτός μπορεί να της προσφέρει.

…Βαθέως σκέπτεται το πράγμα ο ποιητής: Το δίχως άλλο υπεροψίαν και μέθην θα είχεν ο Δαρείος.

Φ.Τ.

Παρακαλείται ο Αδωνις

Ωστε έτσι, ωρέ; Η Ζέττα ευθύνεται που η Ν.Δ. δεν έχει υποψήφιο δήμαρχο στο Βόλο;

Αδικία! Παράγκα!

…Παρακαλείται ο υπουργός Αδωνις να προσφέρει την τεχνογνωσία του στην υφυπουργό Ζέττα, καθώς και λεπτομερείς οδηγίες, για να προλαβαίνει να μιλάει ταυτόχρονα στις δυο εφημερίδες της Μαγνησίας, στα δύο κανάλια, σε εφτά ραδιοσταθμούς και σε δεκατρείς ιστοσελίδες καθ’ όλη τη διάρκεια του προσεχούς εικοσιτετραώρου, μπας και κατορθώσει να απαντήσει μερικώς στις αιτιάσεις των Νεοδημοκρατών ψηφοφόρων ότι φέρει την κύρια ευθύνη για το έγκλημα.

Φ.Τ.

Κάποιοι αμετανόητοι…

Eurogroup: Η ελληνική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για νέα μέτρα!

…Οπως είναι γνωστό, κάποιοι αμετανόητοι και σιχαμεροί αναρχοαριστεροί κομμουνιστοσυμμορίτες τρομοκράτες συκοφαντούν συστηματικά την ηρωική και ανεπανάληπτη κυβέρνηση δεξιάς – σοσιαλδημοκρατίας, ιδιαίτερα δε τον φωτισμένο (από την ίδια την Παναγία που συνομιλεί μαζί του) πρωθυπουργό μας, που μέχρι τώρα διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα.

Φ.Τ.

«Με 108»

«Με 108 τον έχει χρεωθεί» τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μαγνησίας και περιφερειακό σύμβουλο Μαγνησίας Γ. Κίτσιο η υφυπουργός Ζ. Μακρή προκειμένου να τον στηρίξει στις περιφερειακές εκλογές. Χθες μάλιστα με δελτίο τύπου ενημέρωνε ότι μαζί με τον κ. Κίτσιο, έλυσαν το θέμα με το Λύκειο Καναλίων το οποίο θα συνεχίσει τη λειτουργία του στην περιοχή. Λίγο αργότερα με δικό της δελτίο τύπου μας ενημέρωνε για το ίδιο θέμα και η κ. Λαίτσου που «κατόπιν ενεργειών της» πέτυχε την παραμονή του Λυκείου στην περιοχή. Τέτοιος συγχρονισμός πιά… είναι πρωτοφανής… για το καλό των Καναλίων. Υποτιμούν και τη νοημοσύνη μας πλέον για τα αυτονόητα. Να τελειώσουν οι εκλογές, να σταματήσει επιτέλους αυτό το θέατρο του παραλόγου.

Β.Κ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου