ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Προσωπική άποψη

προσωπική-άποψη-288445

Προσωπική άποψη

Στον τηλεοπτικό σταθμό Astra εμφανίστηκε χθες ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Βόλου Απόστολος Παντσάς και μίλησε για όλα τα τρέχοντα θέματα αρμοδιότητάς του που είδαν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας. Στο τέλος ρωτήθηκε και για τους λόγους για τους οποίους δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Εχω προσωπική πολιτική άποψη, είπε ο Αντιδήμαρχος Βόλου, αφήνοντας έτσι να αιωρούνται ερωτηματικά για τους λόγους που τον ώθησαν στη συγκεκριμένη απόφασή του…

ΑΝΤ. ΤΣΕΛ.

Αργησαν πολύ

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν στον Τέλη Δουλόπουλο να ηγηθεί ψηφοδελτίου στο Δήμο Βόλου και αυτό φέρεται να επισήμανε σε ανθρώπους της παράταξης όταν του έγινε σχετική πρόταση. Εδώ που τα λέμε, εάν πράγματι ήθελαν να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας ο δημοτικός σύμβουλος Τέλης Δουλόπουλος, την πρόταση άργησαν πολύ να την κάνουν, νομίζουμε.

Β.Κ

Ξανά στη μάχη…

H σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Βόλου Κατερίνα Αναστασιάδου το πήρε απόφαση και κατεβαίνει εκ νέου υποψήφια στο Δήμο Βόλου αλλά με το συνδυασμό του Αχιλλέα Μπέου «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική». Η ίδια εδώ και πολύ καιρό είχε αποστασιοποιηθεί από τη σημερινή δημοτική αρχή ενώ εδώ και ένα μήνα οργώνει το Βόλο βλέποντας φίλους και παλιούς συνεργάτες ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Ν.Τ

Κομματική σύσκεψη

Σύσκεψη αύριο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στη Συγγρού με αποκλειστικό θέμα τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Βόλου. Τη σύσκεψη συγκαλούν ο Μενέλαος Δασκαλάκης, διευθυντής του γραφείου της Ν.Δ., ο υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης κ. Καλογερόπουλος, πρώην δήμαρχος Αιγάλεω ενώ έχουν κληθεί επίσης η Υφυπουργός Ζ. Μακρή και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γ. Κίτσιος.

Β.Κ

Ακόμη και προσχώρηση

Η στήλη πληροφορείται ότι στη συνάντηση που θα γίνει σήμερα μεταξύ αυτοδιοικητικών στελεχών και άλλων στελεχών της Ν.Δ. δεν αποκλείεται αφού βολιδοσκοπηθούν όλα τα ενδεχόμενα να αποφασιστεί ακόμη και προσχώρηση στο ψηφοδέλτιο του Μιχάλη Μιτζικού. Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά τελικά μέχρι την τελευταία στιγμή και όσο οι ζυμώσεις συνεχίζονται.

Β.Κ

Φέσια

Μπορεί τα ολυμπιακά έργα στο Βόλο να έγιναν το 2004, ωστόσο δέκα χρόνια μετά, φαίνεται να υπάρχουν ακόμη απαιτήσεις από εργολάβους κατά του Δήμου Βόλου, αν κρίνουμε από το πινάκιο των υποθέσεων του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βόλου που ήταν ανηρτημένο προχθές στα Δικαστήρια.

Εχουν κώλυμα

Μαθαίνω ότι επικεφαλής συνδυασμών προκειμένου να είναι κατοχυρωμένοι ζητούν από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που θέλουν να εντάξουν στα ψηφοδέλτιά τους, να υπογράψουν υπεύθυνες δηλώσεις στις οποίες δηλώνουν ότι δεν έχουν κανένα κώλυμα που να οδηγεί στην αναίρεση του δικαιώματος του εκλέγεσθαι. Ωστόσο όπως μαθαίνω πολλά από τα ονόματα που έχουν υπογράψει τέτοιες δηλώσεις, έχουν κώλυμα με τη φορολογική, την ασφαλιστική και τη δημοτική τους ενημερότητα…

Παρουσίες

Παρουσίες στον απόηχο της προχθεσινής πρώτης συγκέντρωσης της ενιαίας συγκέντρωσης του ψηφοδελτίου Σκοτινιώτη – Παπατόλια, έτσι όπως τις διακρίναμε μέσα από μία προσεκτικότερη ματιά στις φωτογραφίες. της εκδήλωσης. Ο καναλάρχης και πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Σάκης Κοκκίνης, ο πλειοψηφών διοικητικός σύμβουλος στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Βασίλης Μπακαλιάνος, ο νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Λάζαρος Γαϊτάνης, ενώ μάθαμε ότι ήταν στην εκδήλωση αλλά εμείς δεν τον είδαμε και ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Β. Παν. Μποτσιβάλης.

ΑΝΤ. ΤΣΕΛ.

Οι (επι)πλέοντες

Πιτσιώρης, Βούλγαρης, Παπατόλιας, Καπούλας, Κ. Παπαδόπουλος, Κουτσός και τ’ άλλα παιδιά.

…Τώρα καταλαβαίνει ο καθένας τι εννοεί ο Σκοτινιώτης όταν κάνει λόγο για συμμαχία «όλων των δημιουργικών και αναγεννητικών δυνάμεων της τοπικής κοινωνίας».

Φ.Τ.

Πες τα, άρχοντα

Σκοτινιώτης: Δεν συγκολλούμε παλαιά υλικά και μικρομάγαζα.

…Σπάσανε τα γραφικόμετρα.

Φ.Τ.

Ελ Ζετταδόρ

Η Νέα Δημοκρατία ακόμα μια μέρα χωρίς υποψήφιο δήμαρχο Βόλου, κυρία μου!

…Και βολεύονται όλοι τόσο εντός, όσο, κυρίως, εκτός της παράταξης.

Φ.Τ.

Φασιστικό πλεόνασμα

Ο Χρυσαυγίτης Κασιδιάρης με τη σβάστικα στο μπράτσο προσφεύγει στο στενό σύμβουλο του πρωθυπουργού, αντικομμουνιστή Μπαλτάκο, που του εξηγεί με πατρικό ύφος «πώς έγιναν όλα», «πού σκάλωσαν τα πράγματα» και πιάστηκαν οι Χρυσαυγίτες βουλευτές μετά τη δολοφονία του αντιφασίστα Φύσσα.

…H άρρηκτη σχέση Δεξιάς – Χρυσής Αυγής φτάνει μέχρι το πρωθυπουργικό γραφείο. Υπόλογος ο πρωθυπουργός. Η κάλυψη κι η εκκόλαψη του φασισμού μέσα στους κόλπους της ίδιας της κυβέρνησης αποτελεί βρισιά κι έσχατο κίνδυνο για το Λαό και την Ελλάδα.

Φ.Τ.

Σαφάρι στην Αγριά

Εαρινό σαφάρι χτες (μετά το φθινοπωρινό) του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Βόλου στην Αγριά με επικεφαλής τον Διοικητή του για μηχανάκια που προκαλούν ηχορύπανση και οδηγούνται επικίνδυνα. Τρία τέτοια οχήματα οδηγήθηκαν, μόνο χτες, στο Αστυνομικό Τμήμα και επιβλήθηκαν τα ανάλογα τσουχτερά πρόστιμα.

…Αμήν. Μπας κι ανασάνουν λιγάκι οι Αγριώτες.

Φ.Τ.

Απορία

Το ΤΕΕ Μαγνησίας εμφανίζεται να είναι το μοναδικό περιφερειακό τμήμα που ακόμη δεν έχει εκλέξει Διοικούσα Επιτροπή.

Ερωτηματικά και ενστάσεις από την προσκείμενη στο ΣΥΡΙΖΑ παράταξη και το μέλος της ΔΚΜ, Κων. Καραγιάννη, φαίνεται ότι «φρενάρουν» την εκλογή της νέας διοίκησης.

Απορούμε τι άλλαξε φέτος στις διαδικασίες που ακολουθούνται επί σειρά ετών για την εκλογή Δ.Ε. στο ΤΕΕ και η ανάδειξη του νέου σχήματος έχει καταντήσει… θρίλερ.

Ε.Χ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου