ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Με θέρμη

με-θέρμη-290324

Με θέρμη

Μία ίωση κράτησε … στα πιτς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Νίκο Μόσχο που απουσίασε από τη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής με αποτέλεσμα να κληθεί να εκτελέσει χρέη προέδρου ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Χαρ. Ζάχος που, όπως ήταν φυσικό, υπερασπίστηκε με θέρμη τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την Αγριά και την Αρτέμιδα.

Φειδωλοί

Ποιος είπε ότι η οικονομική κρίση δεν έχει επηρεάσει και τα έξοδα των υποψηφίων ; Τα πολυσέλιδα τετράχρωμα και ιλουστρασιόν διαφημιστικά των υποψηφίων άλλων εποχών, μάλλον θα αποτελέσουν παρελθόν στις ερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Αυτό δείχνουν τουλάχιστον οι πρώτες κινήσεις των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που αρκούνται σε παραγγελίες μόνον cardvisitς…

Μεσημέρι

Συνήθως τα Δημοτικά Συμβούλια συγκαλούνται το απόγευμα, καθώς μερικοί σύμβουλοι έχουν ζητήσει να μη χάνουν τη μεσημβρινή ….σιέστα. Τα ψέματα όμως τελείωσαν, πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές και τα βράδια δεν προσφέρονται για βραδινές πολύωρες συνεδριάσεις. Για το λόγο αυτό η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την ερχόμενη Δευτέρα προσδιορίστηκε για τις 2 το μεσημέρι…

Συναντήσεις

Συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της πόλης ξεκινά η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Βόλου Σούλα Μπαρτζιώκα, ενόψει της άφιξης της νέας περιόδου για τα κρουαζιερόπλοια στο Βόλο. Σημειώνεται πως το πρώτο κρουαζιερόπλοιο θα «δέσει» στο Βόλο στις 16 Απριλίου.

Μπελάς

Ακόμη ένα μπελά στα οικονομικά του Δήμου έβαλε η πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου σύμφωνα με την οποία κέρδισαν το επίδομα των 176 ευρώ εργαζόμενοι του ΔΟΕΠΑΠ /ΔΗΠΕΘΕ. Η σχετική δαπάνη στους εργαζόμενους, που θα πάρουν σημαντικά ποσά καθώς δικαιώθηκαν για την αναδρομική καταβολή τους, είναι περί τις 400 χιλιάδες ευρώ. Σχετική πρόβλεψη στον προϋπολογισμό δεν υπήρχε και κατόπιν τούτου ο Οργανισμός ζητά τα χρήματα από το Δήμο που τρέχει και δεν φτάνει…

ΑΝΤ. ΤΣΕΛ.

«Νεκροψία»

Αυτό που ωστόσο ξεπερνά κάθε φαντασία είναι ότι κλήθηκαν στην Αθήνα σε σύσκεψη στο κόμμα, οι αποκλειστικά υπεύθυνοι του φιάσκου με το Δήμο Βόλου, Ζέττα Μακρή και Γιώργος Κίτσιος για να ενημερώσουν τους αρμοδίους και όπως ήταν φυσικό δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα φυσικά. Φώναξαν δηλαδή «το δράστη του εγκλήματος να κάνει τη νεκροψία και περιμένουν να εξιχνιάσουν το έγκλημα». Μεγάλες αυταπάτες έχουν.

Β.Κ

Ο καθένας το δρόμο του

«Τους ζυγούς λύσατε…». Ετσι περιέγραψε την κατάσταση στη δημοτική ομάδα της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Βόλου, που συμμετείχε χθες στη συνάντηση που έγινε μεταξύ των εκλεγμένων συμβούλων. Βέβαια οι περισσότεροι αναρωτήθηκαν προς τι η συνάντηση από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία εισήγηση διαφυγής από το αδιέξοδο, αλλά οι περισσότεροι έδωσαν το παρόν. Τα είπαν, έριξαν και τα γαλλικά τους -από ότι μαθαίνω- για την Κυρία Ζέττα και «τα κατορθώματά της» και αποχώρησαν ο καθένας προς άλλον προορισμό. Αλλοι για το σπίτι τους, άλλοι ενδεχομένως να συνταχθούν με τον κ. Μιτζικό και άλλοι θα είναι υποψήφιοι με το Κων. Αγοραστό.

Β.Κ

Και άλλη αποχώρηση

Μετά τον Απόστολο Ραφτόπουλο, πρώην αντιδήμαρχο Αρτέμιδος που αποχώρησε από την Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση του Απ. Παπατόλια και ο Θανάσης Δοσόπουλος, πρώην πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Λαυρεντίου, ανακοίνωσε χθες ότι αποχωρεί από την Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και δεν πρόκειται να είναι υποψήφιοι με το νέο συνδυασμό που συγκρότησαν οι κ.κ. Σκοτινιώτης και Παπατόλιας.

Ν.Τ

«Κλείδωσε»

Ο πρώην αντινομάρχης Βασίλης Χατζόπουλος «έκλεισε» χθες και θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στη Μαγνησία με το ψηφοδέλτιο του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού. Σύμφωνα με πληροφορίες χθες οριστικοποιήθηκε η υποψηφιότητα και το καταγράφουμε.

Β.Κ

Ραντεβού στα καλπάδικα!

Σαμαράς – Μπαλτάκος: Σημειώσατε Χ.Α.

…Αντώνη Σαμαρά, κλείσε το Youtube!!!

Φ.Τ.

Μεταξύ ακροδεξιών

Τάκης Μπαλτάκος (κυβερνητικό χρυσαύγουλο): Γεννήθηκα αντικομμουνιστής, μεγάλωσα αντικομμουνιστής.

…Και μέχρι χτες τον είχε ο Σαμαράς δεξί του χέρι. (Ο Βενιζέλος δεν ήξερε, δεν άκουσε. Σήμερα πέφτει από τα σύννεφα).

Φ.Τ.

Κράτος και παρακράτος

Υπάρχει το παρακράτος. Με την παραϊδεολογία του, την παραοικονομία, τις παρατράπεζες, την παρααστυνομία την παραηθική, τη φασιστική του παράνοια.

…Κράτος και παρακράτος αλληλοδιαπλέκονται. Μαζί κάνουν κουμάντο.

Φ.Τ.

Ο Μιτζικός στο Αφγανιστάν

Ενας Μιτζικός, που αν δεν κατέβαινε υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας στο Βόλο και πήγαινε να πολεμήσει στο Αφγανιστάν λιγότερα πλήγματα θα δεχόταν από τους Ταλιμπάν σε σχέση με αυτά που δέχτηκε από τους Βολιώτες Νεοδημοκράτες, παρουσιάζει σήμερα στο πλευρό του 55 υποψηφίους. Η Νέα Δημοκρατία που τον απέπεμψε με αχαρακτήριστο τρόπο όχι μόνο δεν παρουσιάζει ΚΑΝΕΝΑΝ, αλλά ΨΑΧΝΕΙ ΑΚΟΜΑ για υποψήφιο δήμαρχο!

…Κυρία Ζέττα, έρρωσθε.

Φ.Τ.

Σκοτινιώτη, τ’ ακούς;

Για τη σύνδεση των δεξαμενών Αγριάς η ΔΕΥΑΜΒ πληρώνει 150.000 ευρώ; Εγώ θα έκανα το έργο το πολύ με 15.000! εξανίσταται δημοσίως ο πρώην δήμαρχος Αγριάς Θωμάς Παπαευθυμίου.

…Σκοτινιώτη, τ’ ακούς; Είναι ποτέ δυνατόν;

Φ.Τ.

Σταθερά αριστερά

Ο πρώην αριστερός ψάλτης του Ι.Ν. Πέτρου και Παύλου, Γιώργος Κροτόπουλος (απολύθηκε το Νοέμβριο του 2013) παραμένει και επιμένει αριστερά.

Επισκέφθηκε χθες μαζί με το Μαργαρίτη Πατσιαντά τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Είναι μέλος της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και «πολεμάει κάθε αντίχριστο μνημόνιο», όπως δηλώνει…

Ν.Τ.

Συνεδρίαση εξπρές

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε τελικώς το δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού, μετά την προχθεσινή αναβολή του λόγω έλλειψης απαρτίας.

Από την προχθεσινή συνεδρίαση απουσίαζε σχεδόν σύσσωμη η αντιπολίτευση, πλην του επικεφαλής Χρήστου Βούλγαρη.

Χθες, δεν ήταν ο κ. Βούλγαρης που είχε προγραμματισμένη επίσκεψη στην Αθήνα, συμπληρώθηκε όμως ο απαιτούμενος αριθμός δημοτικών συμβούλων και η συνεδρίαση έγινε κανονικά.

Στα αξιοσημείωτα πάντως της συνεδρίασης- εξπρές, οι ομόφωνες αποφάσεις για το σύνολο των θεμάτων.

Πού χρόνος για διαφωνίες… Εφυγαν άρον – άρον για τις προεκλογικές τους διεργασίες.

Ε.Χ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου