ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Παλιά δόξα

παλιά-δόξα-292551

Παλιά δόξα

Με αφορμή την επίσκεψη του υπ. Δημάρχου Βόλου Απ. Πατσιαντά στο Πανθεσσαλικό. Εκεί κάνει σπουδαία δουλειά με τα παιδιά του ΑΟ Μαγνησίας μία από τις μεγαλύτερες δόξες που έχει αναδείξει ποτέ ο βολιώτικος κλασσικός αθλητισμός, ο παλιός πρωταθλητής του τριπλούν και του μήκους Απόστολος Καθηνιώτης, που για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι, ήταν το πρότυπο για τους νέους του Βόλου τη δεκαετία του ΄70.

Ο παλιός βολιώτης πρωταθλητής είχε εκτεθεί υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του σημερινού Δημάρχου στο παρελθόν, όταν ο Π. Σκοτινιώτης ήταν επικεφαλής με τους «Ανοικτούς Ορίζοντες» για το Δήμο Βόλου το 2002.

ΑΝΤ. ΤΣΕΛ

Οι κασέτες

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ισχυρίζεται ότι διαθέτει ακόμη έξι βίντεο και ηχογραφημένες συνομιλίες. Αν είναι δική του η υποκλοπή πρόκειται για κακούργημα. Αν προέρχεται από παρακύκλωμα της ΕΥΠ με θύμα παρακολούθησης τον πρωθυπουργό είναι πολλαπλό το κακούργημα. Αν το κακούργημα είναι επαναλαμβανόμενο και στη διάπραξή του συμμετέχουν περισσότερα των δύο ατόμων, ποια άλλη απόδειξη χρειάζεται για να στοιχειοθετήσει τη σύσταση και τη δράση εγκληματικής συμμορίας;

Χ.Μ.

Ερώτημα

Μήπως εκτός από τα τηλέφωνα του Μπαλτάκου πρέπει να ανοίξουν και οι λογαριασμοί του;

Ν.Τ.

Κανένα «γαλλικό»

Επειδή δεν πρέπει να δημιουργούνται εντυπώσεις, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι στην προχθεσινή συγκέντρωση των δημοτικών συμβούλων της μείζονος μειοψηφίας δεν «ακούστηκαν γαλλικά» για την Υφυπουργό, όπως μας έλεγε χθες συνομιλητής της στήλης που συμμετείχε στη συγκέντρωση. Μπορεί ο προβληματισμός να ήταν έντονος για όσα διαδραματίζονται στην παράταξη, όμως αναφορά σε ονόματα δεν έγινε και αυτό πρέπει να καταγραφεί.

Β.Κ

Με άποψη

Εμπεριστατωμένη στην τοποθέτησή της η Λούκα Κατσέλη στο συνέδριο του Τμήματος Χωροταξίας του Παν. Θεσσαλίας μίλησε για την οικονομία και την ανάπτυξη, παρουσιάζοντας απόψεις σημαντικές που εάν μη τι άλλο δίνουν την πραγματική διάσταση της οικονομίας. Η πρώην Υπουργός πάντως δεν ήταν και τόσο αισιόδοξη για την έξοδο από την κρίση λέγοντας ότι πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά και ότι η έξοδος στις αγορές δεν σημαίνει ότι «θα φάμε και με χρυσά κουτάλια». Και βέβαια για μία ακόμη φορά δεν δίστασε να μιλήσει για τον αντιαναπτυξιακό χαρακτήρα των τραπεζών. Ηταν άλλωστε η πρώτη που τα έβαλε επί της ουσίας σαν υπουργός με το τραπεζικό σύστημα.

Β.Κ

Φτερά

Τα ακούσαμε από υποψήφιο που ήλθε στα γραφεία μας. Πάω να δώσω δύο κατοστάρικα να αγοράσω τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια, γιατί σε λίγο θα χρειαστεί να βγάλω …φτερά για τις εκλογές.

Παλεύει να βγάλει άκρη

Ακόμη παλεύει να βγάλει άκρη με το … δεκατιανό των μικρών μαθητών στα δημοτικά και στα γυμνάσια – λύκεια του Νομού Μαγνησίας ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Βόλου Απόστολος Παντσάς. Για λίγο ακόμη γιατί μετά το Πάσχα ίσως δεν θα χρειάζεται. Θα τελειώσει το σχολικό έτος…

Οι Ρομά

Μία κρίσιμη μάζα ψηφοφόρων είναι σε κάθε εκλογική αναμέτρηση οι Ρομά στο Αλιβέρι και στην Αγία Παρασκευή. Εκεί ρίχνουν πλέον το βάρος τους όλοι οι συνδυασμοί ή οι συνδυασμοί που έχουν βάσιμες ελπίδες να είναι στο β΄γύρο.

Στα θρανία

Διατεθειμένοι να καθίσουν στα θρανία για να μάθουν ιστορικά και λοιπά στοιχεία για τα πλέον τουριστικά σημεία του ενιαίου Δήμου Βόλου, έδειξαν στην προχθεσινή συνάντηση που είχαν με τους εκπροσώπους του Δήμου Βόλου τα μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Νομού Μαγνησίας.

Γαλάζιες Σημαίες

Το φάκελο με τα 32 προαπαιτούμενα για να μπορεί να πάρει Γαλάζια Σημαία από το 2015 ετοιμάζει για φέτος ο Δήμος Βόλου για την παραλία στο «Καρνάγιο» των Λεχωνίων

ΑΝΤ. ΤΣΕΛ

Ταλαιπωρία

Μας έλεγε χθες αναγνώστης συνταξιούχος ότι πρέπει να μετατρέψουμε τον εγκέφαλό μας σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Στην απορία μας γιατί να ταλαιπωρήσουμε τον εγκέφαλό μας η απάντηση ήταν η εξής: «Κλειδάριθμος για την εφορία, τώρα μας ζητάνε κλειδάριθμο για τον ΟΑΕΕ και αύριο πιθανό κλειδάριθμο για το ΠΕΔΥ, Με τόσους κλειδάριθμους στο τέλος θα μπερδέψουμε τα κλειδιά μας», ανέφερε ο αναγνώστης.

Αθ.Τ

Ορισμένοι λειτουργούν

Συμπολίτης που επισκέφθηκε με φίλους του στρατιωτικούς τη Λέσχη Φρουράς Βόλου, έμεινε εντυπωσιασμένος και θέλησε να εκφράσει τα συγχαρητήριά του μέσω της εφημερίδας. Στο εστιατόριο της Λέσχης όπως μας εξιστορούσε η καθαριότητα, η ευγένεια και η τάξη είναι κυρίαρχα στοιχεία. Μετά τα χάλια που έχει κάθε τι ελληνικό στο δημόσιο φαίνεται ότι ορισμένοι λειτουργοί του όπως ο αρμόδιος αξιωματικός εκεί έστω και με λίγους πόρους κάνουν καλά τη δουλειά τους. Ρωτήσαμε και μάθαμε ότι υπεύθυνος αξιωματικός είναι ο κ. Δημήτρης Κουντούρης και ασφαλώς τα συγχαρητήρια ανήκουν σε αυτόν και στους συνεργάτες του.

Αθ.Τ

Κουασιμόδωροι

Αναμένεται σήμερα η ανακοίνωση της συνεργασίας αυτοδιοικητικών και κομματικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με την παράταξη Σκοτινιώτη – Παπατόλια.

…Από δεξιά τού έρχονται του Πάνου οι ενισχύσεις, από αριστερά τού φεύγουν ψηφοφόροι!

Φ.Τ.

Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σαμαράς: Πολέμησα από την αρχή τη Χρυσή Αυγή σκληρότερα από οποιονδήποτε.

…Ωστόσο δεν είναι σωστό, κύριε πρωθυπουργέ μου, εξ αιτίας ενός ατυχούς επεισοδίου με το συναγωνιστή Κασιδιάρη να μπει στο περιθώριο ο Μπαλτάκος. Είμαι βέβαιος, θα τακτοποιηθεί το θέμα αμέσως μόλις τα σκυλιά τού ΣΥΡΙΖΑ πάψουν να αλυχτάνε.

Φ.Τ.

Με τη γίδα στην πλάτη

Η αποκάλυψη των στενών σχέσεων τού εξ απορρήτων συμβούλου του πρωθυπουργού και Γενικού Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου Μπαλτάκου με τους ναζί της Χρυσής Αυγής αποδεικνύει τη στενή σχέση της εγκληματικής αυτής οργάνωσης με την κυβέρνηση.

…Ο Σαμαράς πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη. Ο,τι κι αν πει η προπαγάνδα, το γεγονός δεν αλλάζει.

Φ.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου