ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τραβάει μπροστά

τραβάει-μπροστά-301604

Τραβάει μπροστά

«Τον στοχοποιούν γιατί τραβάει μπροστά» έλεγαν χθες πολιτικοί του φίλοι για τον πρώην αντιδήμαρχο Βαγγέλη Καπούλα, που συντάχθηκε με το συνδυασμό του δημάρχου Βόλου Πάνου Σκοτινιώτη και «έχει βγάλει φτερά». Αυτό άλλωστε ήταν και ο λόγος της επίθεσης εκ μέρους του προέδρου της ΝΟΔΕ που όπως έλεγαν οι ίδιοι άνθρωποι «πλέον δεν εκφράζει παρά μόνο τον εαυτό του» για αυτό και η γνώμη του, δεν έχει και καμία ιδιαίτερη σημασία».

Ν.Τ

Αλλο κλίμα, άλλες προσδοκίες

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα όλες οι κλειστές συγκεντρώσεις των υποψηφίων δημάρχων Βόλου έγιναν στο Αχίλλειο. Ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς σήμερα οργανώνει την εκδήλωση του στο αμφιθέατρο Κορδάτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Θέσεις καθήμενων στο Αχίλλειο 220. Θέσεις καθήμενων στο αμφιθέατρο Κορδάτος 520. Αυτά…

Β.Κ.

Υποψήφιος

Ενας δικός μας άνθρωπος, ο συνάδελφος δημοσιογράφος Θανάσης Βογιατζής θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας με το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας τον γνωστό αγροτοσυνδικαλιστή Βαγγέλη Μπούτα. Συνεπής στις ιδέες του ο Θανάσης Βογιατζής θα δώσει και αυτή τη μάχη με πείσμα… και αποφασιστικότητα, δύο στοιχεία που τον διακρίνουν όπως και η συναδελφική αλληλεγγύη.

Β.Κ

Με τη «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική»

Η γνωστή δικηγόρος Φρειδερίκη (Μίνα) Καλογήρου, πρώην νομαρχιακή σύμβουλος Μαγνησίας το πήρε απόφαση και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» και τον Αχιλλέα Μπέο. Αποφασισμένη να τα δώσει όλα, καθημερινά κάνει διάφορες επαφές σε όλο το Πολεοδομικό Συγκρότημα αλλά και την περιφέρεια του νέου Καλλικρατικού Δήμου.

Ν.Τ

Συμπόρευση

Η Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία όπως επισημαίνει βλέπει αλλαγή κλίματος στο Δήμο Βόλου όσον αφορά το συνδυασμό «Επιλογή Ευθύνης, Πάμε Μπροστά» του δημάρχου Βόλου Πάνου Σκοτινιώτη. Αυτή την αλλαγή προφανώς την βλέπει μετά και την προσχώρηση των στελεχών από το χώρο της Ν.Δ. για αυτό και η ανακοίνωση που παρεμπιπτόντως «συμβαδίζει» και με την «κυβερνητική συμπόρευση» Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ.

Ν.Τ

Είπε το ΝΑΙ

Είπε το ναι, ο γνωστός γιατρός Κώστας Μωυσίδης από τη Νέα Ιωνία και θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού στην περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Κώστας Μωυσίδης ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την ομάδα μειοψηφίας στο Δήμο Βόλου και επικεφαλής της ομάδας μετά την αποχώρηση Μουλά. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη και από τους ανθρώπους που σκέπτονται πριν μιλήσουν με την παρουσία του να είναι πάντα εποικοδομητική στα όργανα που συμμετέχει.

Ν.Τ

Η ΕΡΓΗΛ

Συζητήθηκε χθες στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου η υπόθεση της ΕΡΓΗΛ με το ανώτατο δικαστήριο να καλείται να αποφανθεί ως αυτοδικαίως παραληφθείσες οι επιμετρήσεις με τις ποσότητες του επίμαχου έργου ύδρευσης. Οι δύο πλευρές κατέθεσαν τις προτάσεις τους και τα επιχειρήματά τους με αρμόδια πηγή της ΔΕΥΑΜΒ να δηλώνει χθες βράδυ ότι από τη διαδικασία δεν φάνηκε να έχει πλεονέκτημα κάποια πλευρά. Η απόφαση του Α.Π αναμένεται να εκδοθεί μέσα στον ερχόμενο Ιούνιο ή Ιούλιο.

Τα φωτοβολταϊκά

Δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους οι βολιώτες που έχουν πάρει δάνεια από τις τράπεζες για να τοποθετήσουν ένα μικρό φωτοβολταϊκό, 10 ΚWστην ταράτσα του σπιτιού τους. Οταν πήραν το δάνειο η ΔΕΗ τους αγόραζε την κιλοβατώρα με 0, 55 λεπτά, τώρα έχει πέσει στα 0,39 λεπτά και πλέον οι άνθρωποι δικαιολογημένα υποστηρίζουν ότι δεν είναι πλέον σε θέση να αποπληρώσουν τα δάνεια που πήραν…

Μεγαλοβδομάδα

Μεγαλοβδομάδα από Δευτέρα και μετά …φουλ για την τελική ευθεία για τις εκλογές. Είναι χαρακτηριστικό πως το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου συνεδριάζει για τελευταία φορά πριν τις εκλογές. την ερχόμενη Μ. Τετάρτη.

ΑΝΤ. ΤΣΕΛ

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Σκοτινιώτης: Είμαστε εκείνοι που έχουμε τα εχέγγυα.

…Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Ψηφίζεις Σκοτινιώτη, Παπατόλια και την εκ δεξιών ομάδα (αυτή που ηγείται ο Καπούλας) και σου βγαίνει η πολιτική Σαμαρά – Βενιζέλου προσαρμοσμένη στο επίπεδο του δήμου Βόλου.

Φ.Τ.

Οι κρυμμένοι

Απόστολος Νάνος (από την επίσκεψη στην Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου Βόλου): Όλο το προηγούμενο διάστημα οι εργαζόμενοι στο δήμο και οι λαϊκές οικογένειες στο Βόλο είδαν στην πράξη ποιος στέκεται μαχητικά απέναντι στην πολιτική της Ε.Ε. και των κυβερνήσεων.

…Οι πολίτες του Βόλου είδαν επίσης και ποιοι κρύφτηκαν στα γραφεία τους για μια τετραετία, κάνοντας πλάτες στην πολιτική της Ε.Ε. και των κυβερνήσεων, Απόστολε.

Φ.Τ.

Πατάω ένα κουμπί

Σαμαράς: Η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

…Πατάω ένα κουμπί / και βγαίνει μια χοντρή / και λέει στα παιδάκια νιξ φαΐ (παιδικό κατοχικό τραγουδάκι αφιερωμένο στον πρωθυπουργό μας και την επικυρίαρχο Γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ που μας έρχεται σήμερα).

Φ.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου