ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στο Βόλο

στο-βόλο-320176

Στο Βόλο

Στις 20 Μαΐου θα βρίσκεται στο Βόλο και θα μιλήσει στο VolosPalace ο πρώην υπουργός, υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Κωστής Μουσουρούλης. Σύμφωνα μάλιστα με τους συνεργάτες του ο Κωστής Μουσουρούλης θα έχει επαφές και συναντήσεις με τις τοπικές οργανώσεις και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και τοπικούς φορείς, ενώ θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε περιφερειακά ΜΜΕ και θα συζητήσει με πολίτες.

Ν.Τ

Να τους ξεσκεπάσουμε

Απόστολος Νάνος: Να τους ξεσκεπάσουμε, (να αποδείξουμε) ότι είναι ψέμα αυτό που συστηματικά καλλιεργείται πως «άλλο οι τοπικές εκλογές και άλλο η κυβέρνηση και η ΕΕ».

…Το πόσο αλήθεια λένε αποδεικνύεται από το γεγονός ότι, όπου υπήρξε ως τώρα δεξιός ή σοσιαλδημοκράτης δήμαρχος, το μερικό πρόβλημα της διοίκησης του δήμου υποτάχτηκε στις προτεραιότητες της κεντρικής κυβέρνησης, συντρίβοντας τα συμφέροντα των πολιτών. Ο δήμος έχασε την ανεξαρτησία του, πήρε νεοφιλελεύθερο χρώμα, τα προβλήματα της πόλης και των πολιτών οξύνθηκαν…

Φ.Τ.

Σε ηθοποιό

Να γίνει πρόταση σε γνωστό Βολιώτη ηθοποιό που διακρίνεται στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, παροτρύνουν κάποιοι τους συνεργάτες του Δημάρχου, προκειμένου να ενισχυθεί, όπως λένε, η εικόνα του συνδυασμού, κυρίως, στο χώρο της νεολαίας.

Κάλλιο αργά…

Εχουν πάρει … φωτιά τις τελευταίες εβδομάδες τα συνεργεία του Τμήματος Συντηρήσεων και της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Βόλου που τρέχουν και δεν φτάνουν, προκειμένου να καλύψουν τρύπες της τελευταίας στιγμής και να ικανοποιήσουν, όσο το δυνατόν περισσότερα αιτήματα δημοτών. Και επειδή αυτό πολλές φορές γίνεται αντικείμενο αντιπολιτευτικής κριτικής από τους άλλους συνδυασμούς, να αντιτείνουμε ότι πάντα έτσι γίνονταν παραμονές εκλογών και ότι εν πάση περιπτώσει μην ξεχνάμε αυτό που λέει και ο λαός, κάλλιο αργά παρά ποτέ…

Η οικογένεια

Σε πλήρη …απαρτία προχθές, αργά το βράδυ, σε ψησταριά της οδού Ιάσονος, η οικογένεια Μεϊκόπουλου. Ο μικρός της παρέας και βουλευτής Αλ. Μεϊκόπουλος, ο πατέρας, ο γνωστός παθολόγος στο Νοσοκομείο, ο Μιχάλης Μεϊκόπουλος, ο αδελφός του φαρμακοποιός και πρώην Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας Βασίλης Μεϊκόπουλος μετά της συζύγου του Ελένης Ανδρέου που εργάζεται στη ΔΟΥ Βόλου. Σημειωτέον πως η τελευταία εκτίθεται ως υποψήφια με τους «Δρόμους Συνεργασίας» του Μαργ. Πατσιαντά.

Κουνούπια

Την επέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Βόλου, αλλά και της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας ζητούν όσοι διαμένουν στον παρόχθιο του Κραυσίδωνα, καθώς υποστηρίζουν, ότι μολονότι δεν έχουμε μπει καλά – καλά στο καλοκαίρι, έχουν αρχίσει ήδη να δέχονται τα πρώτα… πλήγματα από τις εστίες κουνουπιών που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο ποτάμι.

…Σταλινικά ποσοστά

Για … Σταλινικά ποσοστά στη Δημοτική Ενότητα Αισωνίας (Διμήνι και Σέσκλο) από το συνδυασμό του Αχ. Μπέου κάνουν λόγο ορισμένοι, που γνωρίζουν καλά την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής. Θυμίζουμε ότι στο συνδυασμό Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική έχουν μπει, εκτός των άλλων, από την περιοχή ο πρώην Δήμαρχος Αισωνίας Δημ. Καντόλας, η κόρη του Δημάρχου που είναι και δικηγόρος και ο πρώην ποδοσφαιριστής που είναι από την περιοχή ο Βαγγέλης ο Τσουκάλης. Να δούμε πως θα απαντήσει ο Νίκος Χαυτούρας…

ΑΝΤ. ΤΣΕΛ.

Στην ευρωκάλπη

Εκτός από τον Εσμάουι Ευτύχιο – Νάσσερ από το Βόλο στο ευρωψηφοδέλτιο «Πράσινοι – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία»θα είναι επίσης υποψήφιοι με δεσμούς στο Βόλο οι Στυλίδης Ιορδάνης, επίκουρος Καθηγητής στο τμήμα Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αλλά και η Λυδία Κονιόρδου επίσης γνωστή στην πόλη καθώς έχει διατελέσει καλλιτεχνική διευθύντρια στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου.

Ν.Τ

Ε πιά!!!

Ορισμένα «λαγωνικά» όπως έλεγαν χθες στη στήλη συνεργάτες του Μιχάλη Μιτζικού τρέχουν από πόρτα σε πόρτα στην περιφέρεια του Βόλου προκειμένου να αποτρέψουν κόσμο να στηρίξει το ψηφοδέλτιο «Δύναμη Βόλου». Ελα όμως που οι πολίτες όχι απλά ανθίστανται αλλά πλέον έχουν ανοίξει και στόματα και καταγράφονται οι «πρωταγωνιστές» του κυνηγητού. Αναμένονται μάλιστα και αποκαλύψεις οσονούπω με ονόματα και διευθύνσεις. Τέτοιος λυσσαλέος πόλεμος πια, καταντάει ντροπή.

Ν.Τ

Πόλη αλληλεγγύης

Μαργαρίτης Πατσιαντάς: Μπορούμε να κάνουμε το Βόλο πόλη της αλληλεγγύης. Ο Δήμος οφείλει να γίνει ασπίδα προστασίας για όσους υποφέρουν. Για όσους δεν έχουν στέγη, φαγητό, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, για όσους απειλούνται με κατάσχεση του σπιτιού τους ή δεν μπορούν να καλύψουν βασικές ανάγκες τους.

…Υποχρεώσεις και βάρη που μονάχα μια αριστερή αυτοδιοικητική κίνηση μπορεί να βαστάξει.

Φ.Τ.

Η χώρα καταστρέφεται με πλεόνασμα

Τι λέτε, αν ο Σαμαράς διπλασίαζε τους φόρους, δεν θα είχαμε διπλάσιο πρωτογενές πλεόνασμα;

…Οταν δεν ντρέπονται οι ψεύτες, ντρέπονται τα ίδια τα ψέματα.

Φ.Τ.

Οι «αστοί» και η χλιδή

Aπό στελέχη του συνδυασμού του επικεφαλής του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» και υπ. Δημάρχου Π. Σκοτινιώτη σημειώνονταν τα εξής με αφορμή δηλώσεις που έκανε ο κ. Αχιλλέας Μπέος στην προχθεσινή παρουσίαση του ψηφοδελτίου του στο ΞΕΝΙΑ:

«Δεν γνωρίζουμε πόσοι από τους «αστούς» που διαχειρίστηκαν τις δημοτικές υποθέσεις σε όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης διαθέτουν 300 χιλ. ευρώ για να καταθέσουν ως εγγύηση προκειμένου να αποφυλακιστούν, ή πόσοι κυκλοφορούν με πολυτελές τζιπ Μercedes χωρίς μάλιστα να δηλώνουν τι δουλειά κάνουν, ή πόσοι μπορούν να κερνούν κάθε βράδυ ολόκληρα μαγαζιά σαν σύγχρονοι Μαυρογιαλούροι. Το βέβαιο είναι πως εάν το πρότυπο του Δημάρχου που ευαγγελίζεσαι είναι ο «αντισυστημικός» πρώην Δήμαρχος Αισωνίας κ. Καντόλας ο οποίος πλαισιώνει -και μάλιστα οικογενειακώς- το ψηφοδέλτιό σου, τότε τα σχόλια περισσεύουν».

Ν.Τ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου