ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Για τον εαυτό του

για-τον-εαυτό-του-503142

To είδαμε και αυτό. Ο Αλέξης Μητρόπουλος κατέθεσε ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης, με τίτλο: «φορολογική τρομοκρατία σε βάρος βουλευτή» που αφορά τον εαυτό του. Αφορμή η γνωστή υπόθεση με το ποσό του περίπου 1 εκατ. ευρώ που επαναπάτρισε και για το οποίο ελέγχεται αν φορολογήθηκε ποτέ… και μάλιστα χαρακτηρίζει «παράνομη» την κατακράτησή τους, «για 2η χρονιά» όπως λέει, και επιμένει πως το ποσό των χρημάτων που επαναπατρίστηκε φορολογήθηκε και αποδόθηκε ολόκληρο σε τρίτους. Τελικά πράγματι όταν διαβαίνουν ορισμένοι το κατώφλι της Βουλής… αρχίζουν να ζούνε σε έναν άλλο κόσμο. Το δικό τους.

Β.Κ

Ανοικτοί

Είμαστε ανοικτοί σε συμμαχίες με συλλογικότητες και με προσωπικότητες της κοινωνίας με μία και μοναδική προϋπόθεση. Την αποδοχή του καταστατικού και των θέσεων της Κίνησης. Η επισήμανση από τον πρώην Νομάρχη Απόστολο Παπατόλια κατά τη χθεσινή συνέντευξη.

ΑΝΤ.ΤΣΕΛ

Σύσκεψη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Βίτσας αναμένονταν χθες στο Βόλο ενώ σήμερα στις 6 το απόγευμα θα προεδρεύσει σε σύσκεψη μεταξύ των υποψηφίων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το Δήμο Βόλου. Η σύσκεψη όπως ενημερώθηκε η στήλη θα είναι κλειστή ενώ στόχος είναι να βρεθεί μία κοινή φόρμουλα για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί που θα την αποδεχτούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Β.Κ

Μαντάρα

Αποσύρθηκε λίγες ώρες μετά την κατάθεσή της η τροπολογία για την αύξηση της τιμής των καπνικών προϊόντων κατά 5 λεπτά. Η αιτία ότι δεν υπήρχε στην τροπολογία και η αύξηση της τιμής για τα… πούρα και τα πουράκια.

Το υπουργείο Οικονομικών θα επανακαταθέσει τη Δευτέρα την τροπολογία περιλαμβάνοντας τις συγκεκριμένες αυξήσεις. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε…. Μπορεί να τα έκαναν μαντάρα προσωρινά όμως… επιστρέφουν δριμύτεροι.

Β.Κ.

Την Κική ή την Κοκό;

Εκτός από την υποψηφιότητα του Σκοτινιώτη για το Δήμο του Βόλου, που κινείται στο χώρο της λεγόμενης Κεντροαριστεράς, στον ίδιο χώρο έσκασε μύτη και δεύτερη. Αυτή του Παπατόλια.

…Πολύ φοβούμαι ο ψηφοφόρος θα τα μπλέξει. Ποια απ’ τις δύο, την Κική ή την Κοκό να επιλέξει;

Φ.Τ.

Το ’να χέρι νίβει τ’ άλλο

Δηλαδή μόνο στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γίνονταν όργια; Στις άλλες τράπεζες δεν υπήρξαν παράνομες χρηματοδοτήσεις, θαλασσοδάνεια, χαριστικές εξυπηρετήσεις, κακοδιαχείριση κ.τ.λ.;

…Μάλλον όχι για να προωθεί η κυβέρνηση το σχέδιο «ιδιωτικοποίησης» των τραπεζών -ένα μικρό δωράκι στους τραπεζίτες με τα λεφτά του ελληνικού λαού.

Φ.Τ.

Δελτίο Ειδήσεων

Successτορίτες, successτορίτισσες! Μην σας αποπροσανατολίζουν οι ρεμούλες, οι μίζες, οι αρπαχτές των 500 εκατομμυρίων ευρώ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου! Δεν είναι αυτό το θέμα!

…Το θέμα είναι ότι οι Συριζαίοι είναι τσογλάνια και τρομοκράτες, καταπώς λένε ο Βενιζέλος και ο Τατσόπουλος που ξέρουν καλύτερα!

Φ.Τ.

Αποκαλύψεις

Ν.Δ.: Η «συνιστώσα της τρομοκρατίας» εντός ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτεται.

…Πείτε ειλικρινά. Ποιοι σας τρομάζουν περισσότερο, οι «τρομοκράτες» του ΣΥΡΙΖΑ ή η τρόικα, ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος;

Φ.Τ.

Να το επανεξετάσει

Με αφορμή την πρόθεση της ΔΕΥΑΜΒ να προχωρήσει, μέσω leasing, στην προμήθεια 25 οχημάτων για τις ανάγκες της Επιχείρησης, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ Τέλης Δουλόπουλος σημειώνει, ότι το κόστος 1.250.000 ευρώ σε βάθος πενταετίας είναι ένα αρκετά σεβαστό ποσό, που υπερβαίνει τις σημερινές οικονομικές δυνατότητες της Επιχείρησης. Γι’ αυτό, όπως σημειώνει, καλό θα ήταν να επανεξεταστεί η θέση του Δ.Σ.

Ν. Τ.

Την περίμενε

Την περίμενα την ερώτηση. Με αυτές τις φράσεις ξεκίνησε ο πρώην Αντιδήμαρχος Βόλου Βασίλης Παπαδρόσος την απάντησή του, όταν, κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου του Απ. Παπατόλια, δέχθηκε από συνάδελφο την ερώτηση αν φοβάται για τις διαγραφές στελεχών που διαφοροποιούνται από την επίσημη γραμμή του κόμματος, έτσι όπως έχει προαναγγείλει ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κίτσιος.

Λίγα λεπτά νωρίτερα πάντως ο Απόστολος Παπατόλιας είχε προαναγγείλει την προσχώρηση στην Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Πολιτών και του Αντιπροέδρου του ΕΚΒ και Προέδρου της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Δημ. Βασιλείου.

Οχι σε κινήσεις κορυφής

Με τη φράση, δε χρειαζόμαστε γιαλαντζί σχήματα και όχι σχήματα που απορρέουν από κινήσεις κορυφής, γι’ αυτό και δεν είμαστε θετικοί απέναντι στην Κίνηση των Πέντε Δημάρχων, ο Απόστολος Παπατόλιας έριξε μία ακόμη… σφήνα για το Δήμαρχο Βόλου, κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα υποστήριξε ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή αποτελεί μειοψηφία στην τοπική κοινωνία.

Ο πρώην Διευθύνων

Εκτός από τα στελέχη που ήταν δίπλα στον Απόστολο Παπατόλια κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου ήταν και μερικοί συμπολίτες που κάθονταν στα καθίσματα πίσω από τις κάμερες και οι οποίοι στηρίζουν το νέο πολιτικό εγχείρημα του πρώην Νομάρχη. Ανάμεσά τους και ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Δημ. Θεοδώρου.

ΑΝΤ.ΤΣΕΛ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου