ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τι τους νοιάζει

τι-τους-νοιάζει-514542

«Αντί να εστιάσουν στα λάθη που έχουν κατά καιρούς γίνει και να έρθουν να συζητήσουμε τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων μας, σχολιάζουν το σκουλαρίκι που φοράω. Φόρα κι εσύ αν θέλεις. Δεν είναι κακό. Είναι σαν τα ανόητα σχόλια για το ταξίδι μου στο Βόλο, όπου πήγα με δικό μου αυτοκίνητο, δικό μου οδηγό, πληρωμένη βενζίνη από το δικό μου πορτοφόλι και στην τελική αν ήθελα να πάω με γκόμενα δε θα δώσω λογαριασμό σε κανένα. Πρόκειται για τρομερό φαρισαϊσμό», σχολίασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και για μία ακόμη φορά… έκανε θόρυβο με τη συνέντευξη απολογισμό του.
Β.Κ

Από τα ΜΜΕ

Από τους δημοσιογράφους ενημερώθηκαν οι «σύντροφοι» του κ. Μεταφτσή ότι ο ίδιος παραιτήθηκε από τη θέση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, καθώς η γραπτή παραίτησή του έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία δύο ώρες πριν τη συνεδρίαση του κομματικού οργάνου. Βέβαια δεν μπορώ να πω ότι εξεπλάγησαν κιόλας, αφού λίγο πολύ το περίμεναν… μην πω ότι το επεδίωξαν κιόλας.
Β.Κ

Οι υποψήφιοι
Οι υποψήφιοι πολλοί και η ένταση στα ύψη. Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να μη συνεδριάσει τελικά η Συντονιστική Επιτροπή των Δρόμων Συνεργασίας. Αντ΄ αυτής αποφασίστηκε, όπως απόψε στις 8.30 συνεδριάσει τελικά η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής, με θέματα την επικύρωση των υποψηφιοτήτων και την έκδοση ανακοίνωσης, η οποία θα δοθεί προς δημοσιότητα στα τοπικά ΜΜΕ.

Επίσκεψη
Τα γραφεία του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ επισκέφθηκε χθες, ο Βολιώτης, Θάνος Τζήμερος από το κόμμα «Δημιουργία Ξανά» και είχε συνάντηση με τη διεύθυνση και το συντακτικό προσωπικό της εφημερίδας, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις, τόσο για τα τεκταινόμενα στην κεντρική πολιτική σκηνή, όσο και για τα διαλαμβανόμενα στην περιοχή μας.

Ενα από τα όπλα του
Εχει αρχίσει ήδη και γίνεται ορατό από τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δημάρχου Βόλου, όπως και από τις τελευταίες του τοποθετήσεις, ότι ένα από τα όπλα του κατά την προεκλογική περίοδο που ακολουθεί, θα είναι ένα δριμύ κατηγορώ προς τους πολιτικούς του αντιπάλους ότι δεν έχουν να παρουσιάσουν αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση. Είναι προφανές ότι ο Π. Σκοτινιώτης θα επιχειρήσει όλο το αμέσως επόμενο διάστημα να μεταθέσει την πολιτική ατζέντα από το δίπτυχο μνημόνιο – αντιμνημόνιο, στο οποίο θα επιχειρήσουν να στήσουν τον προεκλογικό τους λόγο τα κόμματα της Αριστεράς.

Κατασχέσεις
καταθέσεων
Παραδέχονται στη ΔΟΥ Βόλου ότι έκαναν κατασχέσεις καταθετικών λογαριασμών, αλλά υποστηρίζουν ότι αυτό συνέβη γιατί υπήρχαν ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις προς το Δημόσιο και οι οποίες, όπως σημείωναν, κινδύνευαν να παραγραφούν λόγω παρέλευσης 10ετίας.
ΑΝΤ.ΤΣΕΛ

Δικαιολογημένος θυμός

Π. Σκοτινιώτης: «Ο δικαιολογημένος θυμός της κοινωνίας να μετατραπεί σε δύναμη δημιουργίας και ανανέωσης».
…Για τις δημοτικές εκλογές μιλάει;
Φ.Τ.

Κάθοδος στον Αδη
Π. Σκοτινιώτης: «…Αλληλεγγύη παντού, δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις παντού, χρηστή διοίκηση, διαφάνεια, ισονομία, είναι ο μόνος τρόπος να πάμε μπροστά…Είναι, ακόμη, η χρονιά που φαίνεται ότι μπορεί να αρχίσει η ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας…»
…Κι έτσι, με δυο κουβέντες, εξωραΐζονται τα σχεδόν τέσσερα χρόνια απραξίας της Δημοτικής Αρχής, λειαίνονται οι προθέσεις, οι πολιτικές και τα σχέδιά της, προκειμένου να κρατηθεί στη εξουσία, ολοκληρώνοντας το έργο της καθόδου του Δήμου Βόλου στον Άδη.
Φ.Τ.

Νέα χαράτσια
Από την πρώτη του μηνός ο Άδωνις κι η Ζέττα επιβάλλουν χαράτσι 25 ευρώ για εισαγωγή στο Νοσοκομείο κι εντός των ημερών αναμένεται η εγκύκλιος με την οποία θα επιβληθεί χαράτσι ενός ευρώ ανά ιατρική συνταγή, το οποίο θα καταβάλλεται στον φαρμακοποιό.
…Το πόσο στενοχωριούνται ο Άδωνις κι η Ζέττα όταν σκέφτονται ότι πρέπει να πληρώνουμε τα νέα χαράτσια δε λέγεται.

Φ.Τ.

ΝΕΡΙΤ
Επιστρέφει το μηνιαίο τέλος για τη Δημόσια Τηλεόραση.
…Όχι που μερικοί νόμιζαν πως δεν θα πληρώσουν την προπαγάνδα της κυβέρνησης.
Φ.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου