ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Παγώνουν

παγώνουν-565223

Παγώνουν τα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης για το 2014. Για τα συνοδά έργα θα έπρεπε να επιβάλλουμε γενναία αύξηση μετά τη συνολική μείωση των δύο προηγούμενων ετών, είπε ο Δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ. Ο κόσμος όμως δεν αντέχει είπε ο κ. Σκοτινιώτης γι΄ αυτό και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε δανειοδότηση. Το οριστικό ύψος του δανείου θα εξαρτηθεί από τις εκπτώσεις που θα δοθούν για το συνοδό έργο αποχέτευσης στον πρώην Δήμο Ιωλκού, ενώ η ίδια συμμετοχή της ΔΕΥΑΜΒ, που είναι το 20% από το συνολικό ύψος του δανείου, θα δοθεί από ιδίους πόρους της ΔΕΥΑΜΒ που θα κλείσει το 2013 με αποθεματικό στο ταμείο της ύψους 2,9 εκ. ευρώ.

Συλλυπητήρια
Πέθανε χθες σε ηλικία 94 ετών η Κυβέλη Μακρή σύζυγος του αείμνηστου Κίτσου Μακρή και μητέρα της Θάλειας Μακρή που ήταν μηχανικός στην ΙΓ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων. Ο σύζυγός της, ο Δήμαρχος Βόλου, μετά την τοποθέτησή του στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για τα έργα της ΔΕΥΑΜΒ, ζήτησε συγγνώμη από τους δημοσιογράφους και αποχώρησε, προκειμένου να συμπαρασταθεί στη σύζυγό του…
Η κηδεία της Κυβέλης Μακρή θα γίνει σήμερα στις 11.30 το πρωί από τον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου.

Μάτια βουρκωμένα
Εχαιρε μεγάλης εκτίμησης στην προσφυγομάνα Νέα Ιωνία η αείμνηστη Πρόεδρος των ΙΩΝΩΝ Αννα Αιβαζόγλου. Όταν η νέα πρόεδρος της Πολιτιστικής Εστίας Αννα Πετσιάβα εκθείαζε την προσωπικότητα της εκλιπούσας, είδαμε δεκάδες ζευγάρια μάτια, ανάμεσα στους θεατές που παραβρέθηκαν στην προχθεσινή εκδήλωση – παρουσίαση του βιβλίου του Επίτιμου Αρχηγού του ΓΕΣ Φ. Φράγκου, να βουρκώνουν…

Βιβλίο της χρονιάς
Βιβλίο της χρονιάς χαρακτήρισε το βιβλίο του Στρατηγού Φρ.Φράγκου η προϊσταμένη των ΓΑΚ Νομού Μαγνησίας κ. Αννίτα Πρασσά.. Ο συγγραφέας, είπε η Δρ. Ιστορικός, μιλά δυνατά για όλα όσα λέμε όλοι μας χαμηλόφωνα.

Μάλλον δεν
τα πήγαν καλά
… Μάλλον δεν τα πήγαν καλά στις πρόσφατες εκλογές του ΤΕΕ Μαγνησίας όσοι ενδιαφέρονται να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στις εσωκομματικές διαδικασίες της δημοτικής παράταξης «Δρόμοι Συνεργασίας» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Μία ματιά στα ονόματα και στις ψήφους που πήραν οι υποψήφιοι που κατέβηκαν με το συνδυασμό Συμπαράταξη Ανατροπή, αρκεί για να αντιληφθεί κανείς του λόγου το αληθές.

Ο μεγαλύτερος κομπορρήμων

Π. Σκοτινιώτης: Η ΔΕΥΑΜΒ είναι σήμερα ο μεγαλύτερος επενδυτής στη Μαγνησία.
…Με τα δικά μας λεφτά, δήμαρχε. Που τόσα χρόνια τώρα πάνε σε παχυλούς μισθούς στελεχών της κι όχι σε έργα, για παράδειγμα έναν βοηθητικό αγωγό αποχέτευσης για να μην πλημμυρίζει σκ… το λιμάνι του Βόλου με την πρώτη στραβή, όπως προσφάτως συνέβη με την υψηλή σας επίνευση. Ή για να έχει τον αναγκαίο αριθμό υπαλλήλων στην καταμέτρηση της κατανάλωσης του νερού, ώστε να μη μας φουσκώνετε το λογαριασμό κάθε λίγο και λιγάκι.
Φ.Τ.

Νεκροθάφτες της Υγείας
«Πούλα βιβλία και άσε την Υγεία» έγραφε ένα πανό των γιατρών του ΕΟΠΥΥ στη χτεσινή τους διαδήλωση μπροστά από το υπουργείο Υγείας. Το σύνθημα, φυσικά, απευθυνόταν στον Άδωνι.
…Αναρωτιέμαι ποιο σύνθημα ταιριάζει στη Ζέττα.
Φ.Τ.

Να πληρώσουν οι ψηφοφόροι τους
Στουρνάρας: Οι Έλληνες δεν πληρώνουν πολλούς φόρους!!!
…Οποιοι από σας συνυπογράψατε με την ψήφο σας τα μνημόνια και τα μεσοπρόθεσμα μαζί με τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τον Στουρνάρα, αποδεχόμενοι τα χαράτσια και τους πλειστηριασμούς, εσείς που χειροκροτούσατε και φωνάζατε «καλώς» μαζί με τους Ντερμπεντέρηδες, όταν πετσόκοβαν τους μισθούς και τις συντάξεις, διέλυαν το κοινωνικό κράτος και τα εργασιακά δικαιώματα, έκλειναν νοσοκομεία και σχολεία, απέλυαν εργαζόμενους, τι έχετε να πείτε τώρα; Στερνή μου γνώση;
Κι έχετε την εντύπωση ότι αυτό φτάνει;
Φ.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου