ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δράση

δράση-495426

Επί 31 χρόνια δραστηριοποιείται ως πωλήτρια λαϊκών αγορών βιομηχανικών ειδών η Βολιώτισσα Στεφανία Τζοάνου, η οποία αναδείχτηκε πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιομηχανικών Ειδών με έδρα τον Βόλο. Εκλεγόταν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Λαϊκών Αγορών Βιομηχανικών Ειδών Μαγνησίας «Γόρδιος Δεσμός» από το ’93, όμως τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να μη συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Στο παρελθόν είχε εκλεγεί και στον Σύλλογο Μικροπωλητών Υπαίθριου Εμπορίου της Αθήνας, καθώς έχει πολλές γνωριμίες ανά την Ελλάδα, επειδή συμμετείχε σε πολλές εμποροπανηγύρεις.

Εκείνο που την αφύπνισε και διεκδίκησε ενεργή δράση στην Πανελλήνια Ομοσπονδία ήταν το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, που, όπως λέει, καταργεί έναν ολόκληρο θεσμό και φέρνει τις εταιρείες από την πίσω πόρτα.

Με στόχο την ίδρυση της Ομοσπονδίας έφερε κοντά τους επαγγελματίες λαϊκών αγορών σε Συντονιστική Ενωση, που ανέλαβε ενέργειες από τον Ιανουάριο, συμβάλλοντας καθοριστικά ώστε να γίνει πραγματικότητα όνειρο 35 χρόνων. Η ίδια αναδείχτηκε και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραγωγών Επαγγελματιών Πωλητών Βιομηχανικών Ειδών, που συστήθηκε επίσης το τελευταίο χρονικό διάστημα

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου