ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Προσφορά

προσφορά-424773

Πολύπλευρη δράση αναπτύσσει η Βολιώτισσα συγγραφέας Αρτεμις Παπανδρέου, η οποία διαθέτει κοινωνικές ευαισθησίες και έντονα ανεπτυγμένο το αίσθημα της αλληλεγγύης.

Η Αρτεμις Παπανδρέου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο. Εζησε ευτυχισμένα παιδικά χρόνια σε μια οικογένεια που της εμφύσησε την αγάπη για τα γράμματα, την εντιμότητα και το δίκαιο. Η αγάπη για τη συγγραφή συνυπήρχε με την αρχή της ζωής της, αφού κατάγεται από λογοτεχνική οικογένεια.

Από τον Μάρτιο του 2018 δραστηριοποιείται ως γραμματέας του φιλανθρωπικού Σωματείου Ελληνική Μέριμνα Βόλου, που αποτελεί καταφύγιο για την κακοποιημένη γυναίκα, τη μάνα και το παιδί σε κίνδυνο.

Είναι μέλος του Κέντρου Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων, της Πανελλήνιας Ενωσης Λογοτεχνών, της Ενωσης Λογοτεχνών Συγγραφέων Λάρισας, καθώς επίσης και του Συλλόγου Λόγου – Τέχνης – Μουσικής «Λίνος».

Το δεύτερο βιβλίο της με τίτλο «Ενα χαμόγελο στον ουρανό» τιμήθηκε με το β’ βραβείο στον πανελλήνιο διαγωνισμό λογοτεχνικού βιβλίου, που διοργάνωσε ο Σύλλογος «Λίνος» και σε κάθε βιβλίο της ακουμπά την ευαισθησία της ψυχής της, τη λεπτότητα και την καλοσύνη που την χαρακτηρίζουν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου