ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δημιουργικός λόγος

δημιουργικός-λόγος-505583

Τη δημιουργική διάσταση του γραπτού λόγου αναδεικνύει με το έργο του ο Κώστας Ακρίβος, κερδίζοντας διαρκώς νέα στοιχήματα. Ο βραβευμένος Βολιώτης συγγραφέας προχωρά με σταθερά βήματα στον δρόμο της δημιουργίας, με έμπνευση και σεβασμό στο αναγνωστικό κοινό. Αίσθηση προκαλεί το νέο του μυθιστόρημα «Πότε διάβολος πότε άγγελος», που αναφέρεται στην προσωπικότητα του Γεώργιου Καραϊσκάκη και παρουσιάστηκε πρόσφατα στην αυλή του Σπίρερ στον Βόλο.

Γεννημένος στις Γλαφυρές, εργάστηκε ως φιλόλογος σε Γυμνάσια και Λύκεια στην περιοχή, έγραψε δεκάδες βιβλία, βραβεύτηκε για το έργο του, επιμελήθηκε τρεις ανθολογίες και πήρε μέρος στη συγγραφή σχολικών εγχειριδίων. Συνεργάστηκε με το ΕΚΕΒΙ στα προγράμματα «Λέσχες Ανάγνωσης» και «Συγγραφείς στα Σχολεία», μυθιστορήματα και διηγήματά του έχουν μεταφραστεί σε πολλές ευρωπαϊκές γλώσσες.

Πολυδιάστατος και δημιουργικός, διηύθυνε τη σειρά ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ των εκδόσεων Μεταίχμιο, είναι μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων και δεν σταματά να εκπλήσσει το αναγνωστικό κοινό με κάθε νέο του βιβλίο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου