ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Εκρηξη» Λεβέντη

εκρηξη-λεβέντη-626803

Φωνή απόγνωσης από τον κλάδο του Τουρισμού, διά στόματος Κώστα Λεβέντη που απευθύνεται απηυδισμένος στον υπουργό Τουρισμού Χ. Θεοχάρη σ’ ανάρτησή του στα social media λέει: « Μας καλούν οι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου να καταθέσουμε για 3η φορά δικαιολογητικά, για να τύχουμε της επιδότησης των κενών θέσεων, λόγω covid19, στα δημοσίας χρήσης λεωφορεία, που έχουμε στην ιδιοκτησία μας», αναφέρει ο έμπειρος τουριστικός παράγοντας. « Μια ενίσχυση που ξεκίνησε για την στήριξη του Ιουλίου – Αυγούστου 2020 και δεν ξέρουμε ακόμη που θα καταλήξει και πότε θα την λάβουμε…

Από τον Οκτώβριο του 2020 τα λεωφορεία μας είναι σταθμευμένα, είτε λόγω ανυπάρκτου μεταφορικού έργου, είτε λόγω ακύρωσης δραστηριοτήτων που εξυπηρετούσαν τα λεωφορεία μας, όπως των μαθητικών μετακινήσεων.

Μετά από έναν χειμώνα που ο χειμερινός Τουρισμός απλά δεν υπήρξε και δεν έχει γίνει καμία δράση στην στήριξη των οικογενειακών επιχειρήσεων που συνθέτουν το χειμερινό τουριστικό προϊόν, οι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου σας, κάνουν λάθος τις αντιγραφές του σχεδιασμού των εντύπων που απαιτούνται για δικαιολογητικά και έχουν και το θράσος και αναφέρουν ότι το Εθνικό Τυπογραφείο έκανε λάθος και δεν έβαλε ένα κουτάκι…. Ελεος κ. Υπουργέ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου