ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αξιέπαινη πρωτοβουλία

αξιέπαινη-πρωτοβουλία-641076

Συγχαρητήρια αξίζουν στη διοίκηση του εργοστασίου αρμάτων 304 ΠΕΒ, που ανέλαβε και ολοκλήρωσε την ανακατασκευή της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Νοσοκομείου Βόλου.

Το όχημα, που συμπλήρωσε πάνω από τρεις δεκαετίες στους δρόμους, έχρηζε τεχνικών και άλλων παρεμβάσεων, που ανέλαβε να υλοποιήσει το προσωπικό του εργοστασίου αρμάτων στο Βελεστίνο. Το αποτέλεσμα των συγκεκριμένων παρεμβάσεων θα το δούμε την ερχόμενη Δευτέρα, όταν θα δοθεί έτοιμο το όχημα στο τμήμα αιμοδοσίας του Αχιλλοπουλείου.

Οπως έχει γίνει γνωστό, οι μηχανικοί του 304 ΠΕΒ έφτιαξαν τον κινητήρα του οχήματος, το καθάρισαν, το έβαψαν, διόρθωσαν τα φρένα του, συντήρησαν το σύστημα κλιματισμού και κατάφεραν να παρατείνουν τον χρόνο ζωής του για πέντε με δέκα χρόνια.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου είδε το αίτημα για αντικατάσταση της κινητής μονάδας αιμοληψίας να απορρίπτεται από το υπουργείο Υγείας λόγω κόστους, ενώ το αντίστοιχο που υποβλήθηκε στην 5η ΥΠΕ κατέληξε σε κάποιο συρτάρι. Η αυθόρμητη πρωτοβουλία της διοίκησης του εργοστασίου αρμάτων ήρθε την κατάλληλη στιγμή και έδωσε λύση σε σοβαρό πρόβλημα, στο οποίο η πολιτεία γύρισε την πλάτη

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου