ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Χωρίς απρόοπτα

χωρίς-απρόοπτα-693231

Ομαλά εξελίχθηκε και ολοκληρώθηκε το πρωί προχθές Κυριακή στη Μακρινίτσα η πρωτοβουλία του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου να διοργανώσει ατομική πεζοπορία στο δάσος της περιοχής, με αφετηρία σημείο, όπου πριν από δύο εβδομάδες έγιναν συλλήψεις και έπεσαν πρόστιμα.

Τότε ελέγχθηκαν πέντε άτομα, χθες που έλαβαν μέρος στην πεζοπορία δεκαπέντε πολίτες δεν εμφανίστηκε η Αστυνομία, παρ’ ότι η συγκεκριμένη αθλητική δράση είχε προαναγγελθεί και δημοσιοποιηθεί στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου Κώστας Παλάντζας χαρακτηρίζει προαποφασισμένη τη σύλληψή του προ 15ημέρου και την επιβολή του εξοντωτικού προστίμου των 5.000 ευρώ στον ίδιο.

Η ένστασή του για το επίμαχο πρόστιμο απορρίφθηκε και πλέον η υπόθεση θα κριθεί στη Δικαιοσύνη, που είχε αποφασίσει εξ αρχής να προσφύγει ο Κ. Παλάντζας, αισθανόμενος να τον πνιγεί το δίκιο. Πάντως, η προχθεσινή πεζοπορία, που δεν σημειώθηκε το παραμικρό παρατράγουδο, θα ενισχύσει το οπλοστάσιο των επιχειρημάτων του, όταν δικαστεί για τη σύλληψη, που έγινε στις 7 Φεβρουαρίου.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου