ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Εν αναμονή για τον εμβολιασμό

εν-αναμονή-για-τον-εμβολιασμό-777347

Η περίπτωση του Γηροκομείου Βόλου είναι ενδεικτική των σοβαρών αρρυθμιών, που εξακολουθεί να εμφανίζει ο σχεδιασμός για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Οι υπεύθυνοι του ιδρύματος είχαν ενημερωθεί ότι επρόκειτο να εμβολιαστούν την περασμένη Παρασκευή τουλάχιστον 50 υπερήλικες, οι οποίοι διαμένουν στο Γηροκομείο, ωστόσο ο ΕΟΔΥ ακύρωσε τελικά την προγραμματισμένη επίσκεψη του κλιμακίου του και ενημέρωσε ότι ο εμβολιασμός αναβάλλεται.

Στο Γηροκομείο τα πάντα ήταν έτοιμα για τον εμβολιασμό των υπερηλίκων και των εργαζομένων του ιδρύματος, που έχουν δηλώσει σε σχεδόν καθολικό ποσοστό ότι επιθυμούν να εμβολιαστούν. Την ύστατη ώρα ο εμβολιασμός ακυρώθηκε και από τότε οι υπεύθυνοι του ιδρύματος αναμένουν στο ακουστικό τους. Δεν τους δόθηκε εξήγηση για την αιτία της αναβολής, ούτε ενημερώθηκαν σχετικά με τη νέα ημερομηνία.

Απλά περιμένουν να χτυπήσει το τηλέφωνο και να τους ενημερώσουν ότι έρχεται το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα υπάρξουν σοβαρότητα και συνέπεια από τους υπευθύνους.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου