ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αυστηρά μέτρα

αυστηρά-μέτρα-756126

Απαρέγκλιτα τηρούνται τα αυστηρά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, που τέθηκαν σε ισχύ από την περασμένη εβδομάδα στο κτήριο της περιφερειακής ενότητας Μαγνησίας.

Οι υπάλληλοι εργάζονται στα γραφεία τους φορώντας μάσκα, όπως και οι πολίτες που προσέρχονται στο κτήριο του πρώην διοικητηρίου. Αντισηπτικά υπάρχουν σε όλα τα γραφεία και τους διαδρόμους, ενώ η υποστελέχωση των υπηρεσιών και οι καλοκαιρινές άδειες συμβάλουν στο να μην καταγράφονται φαινόμενα συνωστισμού.

Οσο ανυπόφορο είναι μέσα στο κατακαλόκαιρο να εργάζονται οι υπάλληλοι, φορώντας μάσκα, όσο δύσκολο είναι για τους πολίτες που προσέρχονται σε μια δημόσια υπηρεσία να φορούν και αυτοί μάσκα, η προάσπιση της δημόσιας υγείας και η προσπάθεια επίτευξης του στόχου για περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού στην κοινότητα και ειδικά στις ευπαθείς ομάδες, όπως οι ηλικιωμένοι και οι συνάνθρωποι μας με χρονίζοντα προβλήματα υγείας, επιβάλουν την πιστή τήρηση των μέτρων από όλους, ανεξαιρέτως.

Η ατομική ευθύνη θα διαδραματίσει και αυτή τη φορά καθοριστικό ρόλο ως προς τη διαμόρφωση των υγειονομικών δεδομένων στην περιοχή, ενώ η απαρέγκλιτη τήρηση των μέτρων, ειδικά σε ότι αφορά στη χρήση μάσκας, θα αποτρέψει την επιβολή «τσουχτερών» προστίμων σε υπαλλήλους δημόσιων υπηρεσιών και πολίτες.

Γ. Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου