ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το παράδειγμα της ΔΕΥΑΜΒ

το-παράδειγμα-της-δευαμβ-760520

Το παράδειγμα της ΔΕΥΑΜΒ, που υποβάλλει αυτές τις ημέρες σε τεστ κορονοϊού το σύνολο του προσωπικού της, περιμένουμε να το ακολουθήσουν κι άλλες δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες, που καθημερινά η παρουσία πολιτών είναι αυξημένη και πολλές φορές καταγράφονται φαινόμενα συνωστισμού.

Η περίπτωση το θετικού κρούσματος στα ΕΛΤΑ Βελεστίνου καθιστά επιτακτική την ανάγκη να υποβληθούν σε μοριακό έλεγχο οι εργαζόμενοι σε δημόσιες υπηρεσίες, που έρχονται καθημερινά σε επαφή με κόσμο.

Η ΔΕΥΑΜΒ απέδειξε ότι υπάρχει τρόπος, ώστε να γίνουν σύντομα και με ασφάλεια οι απαιτούμενες ενέργειες, έτσι ώστε το προσωπικό της να συνεχίσει να εξυπηρετεί τους πολίτες χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος διασποράς του κορονοϊού. Ειδικά αυτό το διάστημα, που τα θετικά κρούσματα καταγράφονται το ένα μετά το άλλο στον Βόλο, ο έλεγχος δημοτικών και δημοσίων υπαλλήλων καθίσταται αναγκαίος.

Αν μάλιστα συνδυαστεί με τη σωστή χρήση της μάσκας από τους πολίτες, αυξάνονται οι πιθανότητες περιορισμού της διασποράς του ιού στην κοινότητα.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου