ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Telegraph: Κορυφαίοι προορισμοί μετά την πανδημία

telegraph-κορυφαίοι-προορισμοί-μετά-την-πανδ-128418

Ταξίδι στην Ελλάδα και τις ομορφιές των Βορείων Σποράδων προτείνει, μεταξύ άλλων, στους πολυπληθείς αναγνώστες της, η Βρετανική εφημερίδα Telegraph. Σε ένα άρθρο – ύμνο για τις ομορφιές των ελληνικών νησιών η Βρετανική εφημερίδα προτείνει την Ελλάδα ως τον κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό μετά τη λήξη της κρίσης του κορονοϊού.

Η προτροπή του Βρετανού δημοσιογράφου για διακοπές στις Βόρειες Σποράδες και την Ελλάδα, αποτελεί ένα βήμα ενίσχυσης της εικόνας της περιοχής σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα χαρακτηρίζεται ως «εξαιρετικά ενθαρρυντικό» από επαγγελματίες και φορείς των νησιών, που εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, υπογραμμίζοντας ότι «θα είναι πολύ δύσκολη η φετινή σεζόν για όλους».

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα επισκεφθεί για διακοπές ο δημοσιογράφος της «The Telegraph» Ολιβερ Σμιθ, μετά τη λήξη της πανδημίας του κορονοϊού, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του στην ψηφιακή έκδοση του οργανισμού.

Αναπολώντας τις όμορφες στιγμές που έχει ζήσει στην Ελλάδα από προηγούμενες επισκέψεις του στη Σκιάθο, τους Παξούς, την Κέρκυρα, την Κεφαλονιά, τη Λευκάδα, τη Σκόπελο, τη Μύκονο και την Τήνο, σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι η Ελλάδα είναι ένα μέρος που ο ήλιος πάντα λάμπει, απέχει λίγες ώρες από τη Μεγάλη Βρετανία με αεροπλάνο και πάντα οι Βρετανοί είναι ευπρόσδεκτοι στη χώρα μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου