ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κοντή μνήμη

κοντή-μνήμη-169376

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Τ. Μπασδάνης εκτόξευε μύδρους κατά του αντιδημάρχου Βόλου Αρ. Σαββάκη.

Στην προχθεσινή ψηφοφορία για τη θέση του β’ αντιπροέδρου του παρείχε πολιτική στήριξη και τον ψήφισε «κόντρα» στον Τρύφωνα Πλαστάρα.

Και όμως ο κ. Μπασδάνης ήταν εκείνος που διαπληκτιζόμενος με τον κ. Σαββάκη, όταν αμφισβήτησε τα οικονομικά στοιχεία του προϋπολογισμού του Επιμελητηρίου, του απάντησε μεταξύ άλλων πως «στο Επιμελητήριο γίνεται χρηστή διαχείριση και κανένας δεν τέθηκε σε αργία για κακοδιαχείριση, όπως στον Δήμο Βόλου εσείς…», με τον Τρύφωνα Πλαστάρα να υπερασπίζεται τότε με σθένος τον συνεργάτη του, καταγγέλλοντας τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου για την αήθη επίθεση. Ψιλά γράμματα… θα μπορούσε να πει κανείς.

Αλλά όταν η παραμονή στην καρέκλα γίνεται αυτοσκοπός ακόμα και πέντε ψήφοι διαφορά είναι θρίαμβος! Είναι οι «νικητές» που αργά ή γρήγορα θα βρεθούν υπόλογοι απέναντι στα ίδια τα μέλη τους, διότι κάθε φορά που θέλουν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους, εργαλειοποιούν τον φορέα και μέλη παρατάξεων κατά πώς θέλουν αρκεί να πετύχουν τον στόχο τους. Και ο κ. Μπασδάνης το κάνει αυτό κατά κόρον…

Β.Κ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Πάντως μετά τα προχθεσινά γεγονότα, οι συγκλίνουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μπασδάνης σκοπεύει να δώσει το «δαχτυλίδι», όποτε γίνουν οι επιμελητηριακές εκλογές στον κ. Σαββάκη, γεγονός που δεν βλέπουν με καλό μάτι αρκετοί συνεργάτες του που επίσης ενδιαφέρονται για τον προεδρικό θώκο.

Επίσης ο κ. Πλαστάρας χθες μιλώντας στην «Θεσσαλία Τηλεόραση» ανακοίνωσε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του Επιμελητηρίου με τον συνδυασμό «Μαγνησία 2025». Οι εκλογές όποτε και αν γίνουν θα έχουν ενδιαφέρον τελικά.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου