ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Χάρηκε… και διεγράφη

χάρηκε-και-διεγράφη-171832

Τη διαγραφή του Διαμαντή Καρασούλα από μέλος της ΝΔ ανακοίνωσε ο γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος Γιώργος Στεργίου, ύστερα από τα χυδαία και ρατσιστικά σχόλια του πρώτου με αφορμή τη φωτιά που ξέσπασε σε δομή φιλοξενίας προσφύγων το βράδυ του Σαββάτου.

«Η κυβέρνηση με μέτρο, σύνεση και αποφασιστικότητα προασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν με δηλώσεις ή πράξεις να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια», δήλωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιώργος Στεργίου.

Σημειώνεται ότι ο Διαμαντής Καρασούλας ήταν τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΟΔΕ Ηλείας της ΝΔ και σε ανάρτησή του στο Facebook εξέφραζε τη …χαρά του για τη φωτιά σε δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Λέσβο.

Ετσι λοιπόν, στην ανάρτηση της είδησης από ενημερωτική σελίδα στο Facebook θεώρησε έξυπνο και σωστό να κάνει ένα θλιβερό λογοπαίγνιο με το όνομα της προσφυγικής δομής του Ελβετικού Σταυρού (One Happy Family), μετατρέποντάς το σε «οne happy night» (σ.σ μια χαρούμενη νύχτα).

Οταν κάποιος άλλος χρήστης του Facebook του απάντησε πως «χαίρεστε με την καταστροφή τόσο άθλιοι γίνατε», ο Διαμαντής Καρασούλας όχι μόνο δεν «μάζεψε» τη γκάφα, αλλά προχώρησε τη χυδαιότητα ένα βήμα παρακάτω λέγοντας «όχι και καταστροφή. Αυτό είναι πιο ειδυλλιακό κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη».

Μετά το σάλο, ο Διαμαντής Καρασούλας διέγραψε τα σχόλιά του. Ωστόσο, για κακή του τύχη, τα screenshot μένουν…

Ο κ. Κασασούλας και στο παρελθόν είχε προβεί σε ρατσιστικά σχόλια και είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου