ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Επιτροπές με και χωρίς τελείες

επιτροπές-με-και-χωρίς-τελείες-184134

«Τρώνε τις σάρκες τους» οι… προστάτες της ποιότητας της ατμόσφαιρας του Βόλου, που πλέον έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα μετά το φιάσκο με τα δήθεν «ραδιενεργά φορτία σκουπιδιών προς καύση από την ΑΓΕΤ».

Η συνεχόμενη ανταλλαγή ύβρεων, προειδοποιήσεων και καταγγελιών οδήγησε στην οριστική διάσπαση και πλέον εμφανίζονται δύο επιτροπές, που δίνουν τον αγώνα «κατά της καύσης σκουπιδιών», μία με… τελείες (epitropi.agona.volos) και μία χωρίς (epotropi agona volou).

Οι δεύτεροι, που ως επί το πλείστον είναι μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας, κατηγορούν την πρώτη ότι απαρτίζεται από κομματικούς που «επιμένουν να υποκλέπτουν το λογότυπο και το υλικό της επίσημης σελίδας της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ παραλλάσσοντας λίγο το όνομα και χρησιμοποιώντας το ίδιο σήμα» και ζητούν από τους πολίτες να κάνουν αναφορά της σελίδας στο Facebook. Σε ανακοίνωσή τους μάλιστα κάνουν γνωστή τη συνέχιση του αγώνα τους επικαλούμενοι συνάντηση στελεχών τους στην έδρα της Greenpeace Ελλάδας.

Οι δεύτεροι καταγγέλλουν την Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία για «αντιδημοκρατική, αλαζονική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά» και ότι «θεωρούν την επιτροπή ιδιοκτησία τους» και ανακοινώνουν δική τους σελίδα στο Facebook από τη στιγμή που δεν τους δίνονται οι κωδικοί της διαχείρισης του λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και του e-mail. Ανακοινώνουν δε κινητοποίηση ενάντια στην καύση από την ΑΓΕΤ – Lafarge το Σάββατο 14 Μαρτίου.

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου