ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Καλό ταξίδι

καλό-ταξίδι-232725

Δυσαναπλήρωτο κενό αφήνει ο Θανάσης Κοντονίνας. Πραγματικός αγωνιστής της ζωής, που δεν σταμάτησε να παλεύει για τα δίκαια των συναδέλφων του, ούτε ως εν ενεργεία έμπορος, ούτε ως συνταξιούχος.

Πάντα πρώτος σε συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια, πάντα εύστοχος και καυστικός στις συνεντεύξεις Τύπου των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων Μαγνησίας. Αποτέλεσε έναν από τους εμπνευστές της συγκεκριμένης προσπάθειας, η οποία απέδειξε στην πράξη ότι μπορούν να τεθούν στο περιθώριο πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές, όταν τα προβλήματα είναι κοινά.

Ο Θανάσης Κοντονίνας εκφώνησε τον επικήδειο στην εξόδιο ακολουθία για τον επί σειρά ετών πρόεδρο των βενζινοπωλών Μαγνησίας Βλάση Τσιμπανογιάννη, που έφυγε από τη ζωή στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη. Τους δύο άνδρες χώριζαν ιδεολογικά και πολιτικά ζητήματα, ωστόσο τους ένωσε η προσπάθεια για τη επίλυση των προβλημάτων των συνταξιούχων. Για αρκετό καιρό πορεύτηκαν μαζί, μέσα από το συνδικαλιστικό όργανο εκπροσώπησης του συνόλου των συνταξιουχικών οργανώσεων της περιοχής.

Από χθες είναι μαζί στους ουρανούς.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου