ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αμερικανικό ενδιαφέρον για το Λιμάνι του Βόλου

αμερικανικό-ενδιαφέρον-για-το-λιμάνι-278971

Πλώρη για να επενδύσουν στο λιμάνι του Βόλου έβαλαν Αμερικανοί επιχειρηματίες. Σύμφωνα με δημοσίευμα του newmoney.gr, το αμερικανικό ενδιαφέρον για τον Βόλο αποκάλυψε ο ίδιος ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ πριν από λίγες μέρες στα επίσημα εγκαίνια των ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου – ΟΝΕΧ Shipyards, παρουσία των υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης Αδωνη Γεωργιάδη και Εργασίας Γιάννη Βρούτση, του υφυπουργού Ανάπτυξης Νίκου Παπαθανάση και του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Ειδικότερα, ο κ. Πάιατ στην ομιλία του αποκάλυψε το ενδιαφέρον Αμερικανών επενδυτών για το λιμάνι του Βόλου, μετά από εκείνα της Αλεξανδρούπολης και της Καβάλας.

«Προτρέπω τους Αμερικάνους επενδυτές να επενδύσουν στην Ελλάδα και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον εκτός από τα λιμάνια της Αλεξανδρούπολης και της Καβάλας και για τον Βόλο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρέσβης.

Επίσης, αποκάλυψε ότι επίκεινται νέες στρατιωτικές συμφωνίες μεταξύ ΗΠΑ –Ελλάδας, με αφορμή την επένδυση στο Νεώριο και την αξιοποίηση της Αλεξανδρούπολης.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου