ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Εναλλακτικές

εναλλακτικές-296550

Στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού στρέφεται το ενδιαφέρον φορέων και επαγγελματιών, με τη γαστρονομία, τις τοπικές γεύσεις και τα τοπικά προϊόντα να κερδίζουν διαρκώς έδαφος. Εχει γίνει πλέον αντιληπτό ότι πέρα από τα σουβενίρ και τις φωτογραφικές αναμνήσεις των επισκεπτών, είναι εξίσου σημαντική η δύναμη των γεύσεων, που σε πολλές περιπτώσεις αποτελούν πόλο έλξης και παράγοντα επανόδου σε έναν τόπο.

Τα παραπάνω υπογράμμισε στους επαγγελματίες της Μαγνησίας ο Γιώργος Πίττας, ο οποίος άνοιξε δρόμους για την καθιέρωση του ελληνικού πρωινού στα ξενοδοχεία. Πολλά μπορούν να γίνουν και άλλα τόσα να αλλάξουν, με την προϋπόθεση της συνεργασίας και της ομαδικότητας.

Τα τοπικά προϊόντα απευθύνονται σε όλους. Γιατί να μην ισχύει το ίδιο και για τους επαγγελματίες που τα προωθούν;

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου