ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στη θέση τους

στη-θέση-τους-298373

Στο στόχαστρο βρέθηκε η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, με αφορμή τη μη συμμετοχή της στην ημερίδα για την ατμοσφαιρική ρύπανση, σε αντίθεση, με το «κατά πώς το φώτισαν όσοι άρχισαν τον γνωστό… πετροπόλεμο», με την παρουσία της το απόγευμα στο γήπεδο.

Οργισμένη η απάντηση της ίδιας, αιχμηρή και ειρωνική έβαλε στη θέση τους τούς επικριτές της μέσω ανάρτησής της στη σελίδα της στο Facebook:

«Ο καθένας φέρει την ευθύνη για την παρουσία ή την απουσία του από εκδηλώσεις, όταν έχει θεσμικό ρόλο. Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν. Κρίνομαι για τις επιλογές μου από το σύνολο του μαγνησιώτικου λαού εδώ και 17 χρόνια και όχι από κάποιους, που ακολουθούν τη μέθοδο της απειλητικής ετερότητας. Ο καθένας μας κρίνεται από τα λεγόμενα, τις πράξεις του και κυρίως την αποτελεσματικότητά του. Από λόγια και υποδείξεις χορτάσαμε. Τέλος, επειδή στο γήπεδο η μοναδική αυτοδιοικητική ήμουν εγώ, όπως πολλάκις κάνω, καθώς τόσο ο μεγάλος μου γιος, όσο και ο αδερφός μου ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο και είναι χώρος προσφιλής σε μένα, έχω να επισημάνω ότι πήγα με τον μεγάλο μου γιο, παλιούς μαθητές μου και φίλους των παιδιών μου. Εζησα όμορφες στιγμές, με τις οποίες κανένας γραφικός δεν μπορεί να παίζει. Ολα έχουν τα όριά τους. Οσο για αυτόγραφα, δεν μοίρασα, γιατί απλώς είχα ξεχάσει το μπλοκάκι μου με τις φιλτραρισμένες μου selfie και δεν θέλησα να τσαλακώσω την εικόνα μου. Περιορίστηκα σε χάραγμα του ονόματός μου στα μπράτσα των αιτούντων. Οποιος, όμως, επιζητεί διακαώς αυτόγραφο μπορεί να έρθει χτυπώντας την πόρτα κι όχι σπάζοντάς τη να του το υπογράψω. Αντε, γιατί το αστείο παρατράβηξε με τους σωτήρες αυτού του τόπου».

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου