ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ξέχασαν ένα…

ξέχασαν-ένα-335902

Ξέχασαν ένα…

Γιατί δεν ανοίξατε και τα περιβαλλοντικά περιοδικά, που εκδίδατε, σε εκείνες τις σελίδες που φιλοξενούσαν ολοσέλιδες καταχωρήσεις εταιρείας παραγωγής SRF – RDF; Για να μην ξεχνιόμαστε.

Β.Σ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Σε ό,τι μας αφορά υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά ότι προληπτική λογοκρισία δεν δεχόμαστε. Στον φασισμό, είτε κόκκινο, είτε μαύρο, δεν πρόκειται να μασήσουμε. Οσοι αναζητούν «στρατευμένη» δημοσιογραφία, ας την αναζητήσουν αλλού.

Σοβαρά ερωτήματα, όμως, γεννά η στάση της Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας, να εκδώσει ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία συντάσσεται με τις πρωτοβουλίες φορέων της Μαγνησίας για την αέρια ρύπανση, λίγες μόλις ώρες αφότου «διαμαρτυρόμενοι» στον Βόλο έβαλαν στο στόχαστρο εφημερίδες και δημοσιογράφους! Δηλαδή η Ενωση Συντακτών συντάσσεται με το σκίσιμο και το κάψιμο εφημερίδων, εικόνες που χθες είδαμε έξω από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας; Για αυτού του είδους τις πρωτοβουλίες μιλάμε, διότι αυτές καταγράφηκαν χθες. Αν όχι, τότε κάκιστο το timing έκδοσης της συγκεκριμένης ανακοίνωσης.

Η ανακοίνωση μάλιστα εκδόθηκε μία ημέρα πριν συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα της Επιτροπής Πολιτών κατά της ΑΓΕΤ. Και άλλο ερώτημα. Από πότε οι δημοσιογράφοι παίρνουν θέση σε επικείμενες δίκες;

Β.Σ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου