ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Νέα «καρφιά» Ζαχείλα

νέα-καρφιά-ζαχείλα-351654

Νέα «καρφιά» εναντίον της επικεφαλής της «Εξυπνης Πόλης» και προέδρου του ΤΕΕ Μαγνησίας Νάνσυς Καπούλα εξαπέλυσε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Ζαχείλας, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε από μέλος της παράταξης.

Ο κ. Ζαχείλας επικαλούμενος ανακοίνωση της κ. Καπούλα στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, που απαντούσε στον δήμαρχο Βόλου Αχ. Μπέο, ο οποίος κατά την προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την καλούσε να διευκρινίσει αν χρησιμοποίησε το ΤΕΕ για την προεκλογική της εκστρατεία, υποστήριξε ότι «η κ. Καπούλα συνεχίζει να ψεύδεται».

«Ζήτησα άρση απορρήτου και εμφανίζεται ότι 60 κλήσεις που μου έγιναν από την κ. Καπούλα είναι από τηλέφωνο του ΤΕΕ. Βάλτε επί 200 υποψηφίους και επιπλέον τους ψηφοφόρους. Μάλιστα μου ήρθε φάκελος από την κ. Καπούλα για συνεδρίαση της παράταξης μέσω κούριερ που στοιχίζει 8 – 10 ευρώ και είναι χρεωμένος στο ΤΕΕ Μαγνησίας. Πρόεδρε, να επιστρέψεις την καραμέλα στην κ. Καπούλα θα τη χρειαστεί», είπε ο Βασίλης Ζαχείλας.

«Το ΤΕΕ Μαγνησίας έχει πρόεδρο και ο πρόεδρος έχει γραφείο. Οποιος δεν γνωρίζει από αυτά τα θέματα λυπάμαι πολύ», η απάντηση που έδωσε η Νάνσυ Καπούλα και ακολούθησαν διαπληκτισμού εκτός μικροφώνου.

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου