ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Οριακές καταστάσεις

οριακές-καταστάσεις-354291

Ο πρόεδρος του Γηροκομείου Βόλου ήταν χθες το μεσημέρι αποφασισμένος να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες για την έξωση του 33χρονου από το σπίτι, ιδιοκτησίας του ιδρύματος, στο οποίο διαμένει με την ανήλικη κόρη του και τη μητέρα του, αν δεν προχωρούσε ο ενοικιαστής στην άμεση εξόφληση ποσού 1.800 ευρώ περίπου από ενοίκια έξι μηνών.

Σύμφωνα με τον Παύλο Πάνο, ο 33χρονος εισπράττει κανονικά το επίδομα ενοικίου από τον Φεβρουάριο μέχρι σήμερα, αλλά δεν το αποδίδει στο ίδρυμα, ενώ ουδέποτε ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ίδιου να εργαστεί ως κηπουρός, για παράδειγμα, στο Γηροκομείο προκειμένου να αποπληρώσει άλλες οφειλές του.

Ο πρόεδρος του Γηροκομείου είναι εξοργισμένος όχι γιατί το συγκεκριμένο θέμα πήρε διαστάσεις, αλλά γιατί αισθάνεται ότι τον αντιμετωπίζουν με αχαριστία. Ξεκαθαρίζει ότι αν δεν πληρωθούν τα οφειλόμενα ενοίκια, σήμερα θα γίνει η έξωση.

Μοναδική εναλλακτική για να σταματήσει η συγκεκριμένη διαδικασία είναι η εξόφληση των ενοικίων και η θετική ανταπόκριση του 33χρονου στην πρόταση να δουλέψει στο ίδρυμα. Ετσι θα εξασφαλίσει και το καθημερινό φαγητό για την οικογένειά του από το ίδιο το Γηροκομείο, όπως λέει ο κ. Πάνος.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου