ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Παραδοξότητες

παραδοξότητες-366388

Από την ερχόμενη Δευτέρα αναμένονται νεότερα στο θέμα της σφοδρής κόντρας ανάμεσα στην πλειοψηφία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Βόλου και το ΠΑΜΕ, με αφορμή την απεργία της 24ης Σεπτεμβρίου.

Η επιστροφή στον Βόλο του προέδρου του ΕΚΒ θα δρομολογήσει εξελίξεις, καθώς φημολογείται ότι προετοιμάζεται νέα συνεδρίαση της ολομέλειας της διοίκησης, ενώ εγκύκλιος που απέστειλε η ΓΣΕΕ, ζητώντας ακύρωση της προχθεσινής απόφασης για προκήρυξη 24ωρης απεργίας στις 25 Σεπτεμβρίου και λήψη καινούργιας απόφασης για τη διοργάνωση αντίστοιχης κινητοποίησης στις 2 Οκτωβρίου, αναμένεται να πυροδοτήσουν ακόμη περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα.

Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι ότι την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει η 24ωρη απεργία που έχουν αποφασίσει το ΠΑΜΕ, η ΑΔΕΔΥ και δεκάδες δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα.

Στον Βόλο πάντως το τοπικό νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ φρόντισε καλού κακού να αποφευχθεί πιθανή συνύπαρξη με τα σωματεία που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ, αποφασίζοντας την πραγματοποίηση παράστασης διαμαρτυρίας στην έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης μιάμιση ώρα πριν την προγραμματισμένη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Πανεπιστημίου…

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου