ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Mάθε τέχνη και άστηνε»

mάθε-τέχνη-και-άστηνε-412029

«Mάθε τέχνη και άστηνε»

Σε συνέντευξή του στο «Κόκκινο» ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει «μέτωπο αντίστασης στις επιλογές της κυβέρνησης» και μας προϊδεάζει για την πολιτική στρατηγική που θα υιοθετήσει ο ΣΥΡΙΖΑ από το Φθινόπωρο. Προφανώς ξεχνά ότι το κυβερνητικό τους παρελθόν είναι ακόμη πολύ νωπό στον ελληνικό λαό και ότι πολύ πρόσφατα αποδοκιμάστηκαν ευρέως στην κάλπη από τους πολίτες. Η λογική Σκουρλέτη θυμίζει το «μάθε τέχνη και άστηνε». Λέτε να μας προκύψουν πάλι αγανακτισμένοι;

Β.Κ.

Χρειάζονται επιβράβευση

Επειδή πάντως η επιχειρηματική κοινότητα έχει περάσει πολλά δεινά τα τελευταία χρόνια, κάποια στιγμή θα πρέπει να επιβραβευτούν οι συνεπείς επιχειρηματίες, οι οποίοι κατάφεραν με πολύ κόπο να ανταποκριθούν στις φορολογικές και ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις, παρά την κρίση. Μια επιβράβευση που θα έχει σίγουρα εκτός από συμβολικό και ουσιαστικό χαρακτήρα, ώστε να αποτελέσουν ξανά τον βασικό πυλώνα ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί.

Β.Κ.

Ευχάριστες εκπλήξεις

Εκδηλώσεις σε τουλάχιστον δώδεκα σημεία στην εμπορική αγορά του Βόλου θα υπάρχουν την Παρασκευή 30 Αυγούστου στο πλαίσιο της Λευκής Νύχτας που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και Νέας Ιωνίας. Τον επισκέπτη της αγοράς θα περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Η αγορά κυριολεκτικά θα γιορτάζει.

Κ. Μ.

Παίρνει τα επάνω της

Αύξηση ύψους 7,4% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών και 2,1% στον όγκο, καταγράφει η Ερευνα Οικοδομικής Δραστηριότητας της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) για τον φετινό Μάιο σε όλη την επικράτεια. Ανάκαμψη καταγράφεται και στην οικοδομική δραστηριότητα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας αφού οι άδειες που εκδόθηκαν ήταν αυξημένες κατά 43,5%. Η δε αναστολή του ΦΠΑ στην οικοδομή που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση θα έχει πολλαπλάσια έσοδα στην οικονομία.

Κ. Μ.

Ανάπτυξη

Είναι προφανές ότι το μεγάλο κεφάλαιο που λέγεται τουρισμός βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του νέου δημάρχου Σκοπέλου, ο οποίος έχει ως μότο την φράση «να πάμε την Σκόπελο πολύ ψηλά». Αυτή ήταν η πρώτη δήλωση του Σταμάτη Περίσση στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ μόλις εξελέγη, με το πλάνο ανάδειξης της Σκοπέλου σε διεθνή προορισμό να αποτελεί δέσμευση και πρώτη προτεραιότητα για τη νέα δημοτική αρχή.

Γ. Υ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου