ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στήριξη από εμπορική αγορά και Εκκλησία

στήριξη-από-εμπορική-αγορά-και-εκκλησ-507025

Τα καλύτερα λόγια στην εμπορική αγορά του Βόλου, αλλά και στον χώρο της Εκκλησίας ακούγονται για τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Βόλου με τον συνδυασμό του Αχιλλέα Μπέου, Απόστολο Νάσιο.

Ο θεολόγος και παράλληλα ιδιοκτήτης του RODOLPHO VALENTINO δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στην εμπορική αγορά της πόλης μας, συνεχίζοντας τη λειτουργία της επιχείρησης, που για χρόνια διατηρούσε ο πατέρας του και αποτελώντας το καλό παιδί του κέντρου του Βόλου, όπως λένε οι περισσότεροι έμποροι.

Το έντονο ενδιαφέρον του για τα προβλήματα του κλάδου του, οι διαρκείς παρεμβάσεις του, αλλά και ο ηθικός του χαρακτήρας αποτελούν εγγύηση για τους περισσότερους εμπόρους, που θεωρούν ότι μετά από 25 χρόνια ήρθε η ώρα να έχουν και αυτοί τον δικό τους εκπρόσωπο στο δημοτικό συμβούλιο του Βόλου.

Τον Απόστολο Νάσιο, όμως, στηρίζει και ο χώρος της Εκκλησίας, καθώς όλα αυτά τα χρόνια δεν χάνει την ευκαιρία να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του και την αγωνία του για τα εκκλησιαστικά θέματα. Να, λοιπόν, που εμπορική αγορά και Εκκλησία στηρίζουν τον Αποστόλη, καθώς θεωρούν ότι ο ηθικός του χαρακτήρας, η αγάπη και το ενδιαφέρον του για την πόλη μας καθιστούν αναγκαία την παρουσία του στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Βόλου.

Ν.Τ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου