ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Επιλογή ευθύνης

επιλογή-ευθύνης-528512

«Δεν υποκύπτουμε σε πολιτικές και θέσεις, που αναζωπυρώνονται κάθε τετραετία». Η θέση του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου Νίκου Καμπούρη ξεκαθαρίζει και τον λόγο συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού.

Επιλογή ευθύνης, αναγκαιότητα ολοκλήρωσης ενός έργου και μιας προσπάθειας που μόνο φτωχά δεν μπορεί να τα χαρακτηρίσει κανείς. Ο ίδιος τονίζει ότι η θητεία του ως δημοτικός σύμβουλος σε έναν ορεινό και με πολλά προβλήματα Δήμο όπως ο Ζαγοράς – Μουρεσίου τον έφερε κοντά στην αμφίδρομη σχέση Δήμου – Περιφέρειας.

«Η θέληση, ο προγραμματισμός και η μεθοδικότητα κάνουν τον δεσμό αδιάρρηκτο. Με την Περιφέρεια να δηλώνει παρούσα σε κάθε δύσκολη στιγμή και αρωγό της προσπάθειας που καταβάλλει η εκάστοτε δημοτική αρχή για να ολοκληρώσει το όραμά της, κάθε θέση καπήλευσης απλά εξοστρακίζεται. Δεν χρειαζόμαστε σημαίες και πολιτικές, που αναζωπυρώνονται κάθε τετραετία. Δεν χρειαζόμαστε χάρτες για να προσεγγίσουμε τα προβλήματα. Σημαία μας είναι τα έργα και στόχος μας να φθάσουμε τη Μαγνησία και τη Θεσσαλία εκεί που τους αξίζει», τονίζει ο Ν. Καμπούρης.

Ν.Τ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου