ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Προέχει η ενότητα του κόμματος»

προέχει-η-ενότητα-του-κόμματος-539374

«Όταν δημιουργήθηκε ο πολιτικός φορέας του Κινήματος Αλλαγής τα κόμματα και οι τάσεις που συμμετείχαν ήταν πολλές, όπως εξηγούσε στη στήλη ο Απόστολος Παπατόλιας, μέλος της ΝΕ του ΚΙΝΑΛ, «απαντώντας», ουσιαστικά σε όσους επιμένουν να θέτουν ζητήματα μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, ενώ αυτό που προέχει όπως λέει ο ίδιος είναι «να βαδίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι για την νικηφόρα πορεία της Φώφης Γεννηματά και του Κινήματος Αλλαγής».

«Η Φώφη Γεννηματά, εξηγούσε ο κ. Παπατόλιας- αποφάσισε σε πρώτη φάση να διορίσει τα όργανα του κινήματος για να υπάρχει μια ισορροπία στον χώρο και να μπορέσει έτσι να συνθέσει καλύτερα τις απόψεις όλων. Όσο αφορά για τις Ν.Ε. Ναι τα Μέλη είναι διορισμένα οι γραμματείς και οι αναπληρωτές όμως είναι εκλεγμένοι από τα Μέλη των Ν.Ε. και όχι διορισμένοι.

Στην ΝΕ Μαγνησίας έχουμε εκλεγμένη Γραμματέα την Φούλη Τσιώμου και εκλεγμένο αναπληρωτή τον Σάκη Σκρίμπα κατόπιν ομόφωνης απόφασης των μελών. Λίγη υπομονή ….όταν έρθει η ώρα θα γίνουν εκλογές και για τις Ν.Ε. σε όλη την επικράτεια. Το συνέδριο τελείωσε με επιτυχία!

Οι εκλεγμένοι πλέον στην Κ.Ε. του ΚΙΝΑΛ Δημ. Τσιμπανάκος, Δημ. Κουτσούκος, Μαρία Γίτση και Φούλη Τσιώμου μπορούν «να εγγυηθούν την ενότητα της παράταξης», σημείωσε καταλήγοντας ο ίδιος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου