ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

εκδηλωση-για-την-ευρωπη-557655

Στον Βόλο σήμερα κλιμάκιο υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με τον ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφιο Δημ. Παπαδημούλη και τους υποψήφιους για πρώτη φορά ευρωβουλευτές Γιάννη Μουζάλα, πρώην υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, και Ολγα Νάσση, πρόεδρο των Ελληνικών Κοινοτήτων και Αδελφοτήτων Ιταλίας.

Το κλιμάκιο το πρωί θα έχει επαφές με διάφορους φορείς. Στις 11 π.μ. θα γίνει συνάντηση στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου με τη διοίκηση του ΟΛΒ, ενώ στις 12.30 μ.μ. προγραμματίζεται συνάντηση στο Νοσοκομείου Βόλου με τη διοίκηση του Αχιλλοπούλειου.

Στις 14.00 οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές θα συναντηθούν με τον υποψήφιο δήμαρχο Βόλου Ιάσονα Αποστολάκη και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στη Μαγνησία με τον συνδυασμό του Νίκου Τσιλιμίγκα, Γιώργο Ζώγα, Λευτέρη Κατσαλή, Σταύρο Κατσούρα, Γιάννη Κλείτσα, Γιάννη Σκρίμπα, Μαρία Τόπα, Κατερίνα Τσερκέζη.

Τέλος, στις 19.30 θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Βόλου η εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα «Ευρωεκλογές 2019: Ενα προοδευτικό μέτωπο για την Ευρώπη».

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου