ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Απ. Νάσιος: Οι έμποροι χρειάζονται τη δική τους φωνή…

απ-νάσιος-οι-έμποροι-χρειάζονται-τη-δι-584569

«Οι έμποροι και επαγγελματίες του Βόλου θα έχουν τη δική τους φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι γεγονός, πως στα τελευταία 25 χρόνια έχουν εκλεγεί ελάχιστοι έμποροι και επαγγελματίες στο Δημοτικό Συμβούλιο του Βόλου. Η φωνή μας απουσιάζει…», σχολιάζει ο έμπορος Απόστολος Νάσιος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Αχ. Μπέου.
Ο γνωστός ως «Rodolpho» θυμάται ότι όταν πριν από πέντε χρόνια, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσωπούσε τον Εμπορικό Σύλλογο για θέματα που απασχολούσαν την τοπική εμπορική αγορά (κορύνες, παζάρι, λαϊκές αγορές), δεν μπορούσαν να βρουν ευήκοα ώτα. «Διότι, απλούστατα, δεν υπήρχαν δημοτικοί σύμβουλοι, που να προέρχονταν από την εμπορική μας αγορά!», αναφέρει και προσθέτει: «Η φωνή της τοπικής εμπορικής αγοράς στο Δημοτικό Συμβούλιο καθίσταται επιβεβλημένη! Παρακαλώ όλους τους εμπόρους και επιχειρηματίες να στηρίξουν υποψηφίους που προέρχονται από την τοπική επιχειρηματικότητα.
Θέτω τον εαυτό μου στο πλευρό του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, με στόχο να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στη συνεργασία της εμπορικής αγοράς του Βόλου με τη Δημοτική Αρχή».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου