ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Θορυβημένα τα τρολς

θορυβημένα-τα-τρολς-593155

Θορυβημένα τα τρολς

Ανησυχία στα γνωστά πολιτικο-μιντιακά τρολς προκαλεί η μεγάλη απήχηση της υποψηφιότητας του Μιλτ. Παπαδημητρίου στο Νότιο Πήλιο και η διεύρυνση της πλατιάς κοινωνικής συμμαχίας για έναν νέο κύκλο δημιουργίας και προόδου.

Θιασώτες της προσπάθειας για συλλογική οπισθοδρόμηση της κοινωνίας με κομματικά εργαλεία και μετεξεταστέους οραματιστές, προσπαθούν να περιχαρακώσουν ομάδες και πολίτες.

Απογοητεύονται, ανησυχούν, τρολάρουν, φτάνουν στο σημείο να κάνουν υποδείξεις, συντονισμένοι με ένα οπισθοδρομικό κομματικό καθεστώς, που ναρκοθέτησε το αύριο της περιοχής, που υπονόμευσε την πρόοδό της.

Η νέα πολιτική πραγματικότητα, χωρίς ηγεμονισμούς και κομματικές ταμπέλες, είναι λογικό να τους ενοχλεί και να επιχειρούν να τονώσουν ξεθωριασμένες κομματικές γραμμές.

«Δύναμή μας είναι οι άνθρωποι, οι πολλοί, η κοινωνική πλειοψηφία και όχι τα κόμματα και οι εντεταλμένοι τους», σχολιάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου Πηλίου κ. Μιλτιάδης Παπαδημητρίου, τονίζοντας πως απέναντι στην «Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία» βρίσκονται μόνο τα προβλήματα και οι προκλήσεις.

Ν.Τ.

Νέες υποψηφιότητες

Στην ανακοίνωση νέων υποψηφιοτήτων στη Δημοτική Ενότητα Αφετών προχώρησε ο συνδυασμός της ομάδας πλειοψηφίας στον Δήμο Νοτίου Πηλίου «Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία».

Ενεργοί πολίτες, άνθρωποι πάνω από κόμματα, δημότες και δημότισσες της προσφοράς, με όρεξη για δημιουργία συμπορεύονται με τον υποψήφιο δήμαρχο Μιλτιάδη Παπαδημητρίου, εμπλουτίζοντας τον συνδυασμό, την παράταξη που δεν αρνήθηκε την ιστορική ευθύνη και μέσα σε μια πρωτοφανή δημοσιονομική κρίση κράτησε όρθιο τον Δήμο Νοτίου Πηλίου και ζωντανό το όραμα για μια νέα περίοδο προόδου.

Το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν και άλλες υποψηφιότητες από άλλες Δημοτικές Ενότητες.

Ν.Τ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου