ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Πόλεμος»

πόλεμος-649332

Εχοντας βαθιά στο ιδεολογικό του γονίδιο τις διαμαρτυρίες και τις διαδηλώσεις, ουδείς περίμενε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ως κυβέρνηση πια, να αντιμετωπίσει με τον πλέον σκληρό και απάνθρωπο τρόπο τον κόσμο, που συγκεντρώθηκε προχθές στο Σύνταγμα, προκειμένου να διαδηλώσει ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών.

Από το μετερίζι της αντιπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ διοργάνωνε κάθε τρεις και λίγο συγκεντρώσεις του κινήματος των «Αγανακτισμένων» ενάντια στα μνημόνια χωρίς να ανοίξει μύτη. Σήμερα αρκετοί από τους επικεφαλής των «Αγανακτισμένων» βρίσκονται μέσα στη Βουλή και αφού ενέκριναν το σκληρότερο μνημόνιο βλέπουν έξω τα γυναικόπαιδα να «πνίγονται» στα χημικά και να καταρρέουν.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της Βουλής μιλά ξεκάθαρα για σχέδιο εισβολής στη Βουλή, χωρίς προφανώς να αντιλαμβάνεται τι λέει. Η δήλωσή του σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μεγάλο ξενοδοχείο στο Σύνταγμα άνοιξε τις πύλες του για να δεχθεί γυναικόπαιδα που «χτυπήθηκαν» από τα χημικά δείχνει ότι η Κυβέρνηση μετέτρεψε ένα ογκώδες συλλαλητήριο σε «πόλεμο» και συνεχίζει…

Β.ΚΑΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου