ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΘΕΜΙΤΕΣ, ΑΛΛΑ

θεμιτεσ-αλλα-835900

«Θεμιτές οι διαφορετικές απόψεις και προσεγγίσεις για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν από το ΚΙΝΑΛ, όπως επίσης και οι προσωπικές πικρίες που μπορεί να υπάρχουν», σχολίασαν χθες στη στήλη μέλη της Νομαρχιακής του κόμματος, με αφορμή τις ενστάσεις που διατυπώνονται από ορισμένους με φόντο την επιλογή υποψηφίου δημάρχου στον Βόλο.

Όπως όμως αποσαφήνιζαν οι ίδιοι, για να μη δημιουργούνται παρανοήσεις, ο κ. Παπαδούλης, λίγο πριν οριστικοποιήσει την απόφασή του να εκτεθεί, συναντήθηκε με δική του πρωτοβουλία με στελέχη της αυτοδιοικητικής παράταξης για να διερευνήσει τη δική τους απόφαση και στάση ενόψει των δημοτικών εκλογών, συνεπώς στην «Επιλογή Ευθύνης» είχαν σαφή εικόνα για το τι γίνεται.

«Αν όλοι πράγματι πιστεύουν ότι η επικείμενη εκλογική αναμέτρηση είναι κρίσιμη και είναι αποφασισμένοι να υπάρξει πολιτική αλλαγή στον Δήμο Βόλου, θα συμφωνήσουν πως αυτό που προέχει είναι η ενότητα του χώρου, που εκτιμά ότι στο πρόσωπο του κ. Απ. Παπαδούλη, έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή» συμπλήρωναν τα ίδια πρόσωπα στη στήλη. Αυτό το τελευταίο μάλλον ως μήνυμα μπορεί να εκληφθεί, ότι η ενωτική πορεία μέχρι τις εκλογές είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου