ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Διαφορές

διαφορές-752564

Τουλάχιστον ατυχής μπορεί να χαρακτηριστεί η κίνηση των «53» με το μήνυμα στον ΣΥΡΙΖΑ ότι «δεν θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ». Προφανώς οι «53» σε μια απέλπιδα προσπάθειά τους επιδιώκουν με τρόπο περίεργο να καλύψουν το πολλά και μεγάλα κενά, αλλά και τις αστοχίες της Κυβέρνησης.

Μακάρι έστω να θύμιζε ΠΑΣΟΚ η παρούσα Κυβέρνηση, με τις διαφορές να είναι τρανταχτές και βεβαίως σύγκριση να μην υπάρχει. Στα χρόνια του ΠΑΣΟΚ η χώρα και ο ελληνικός λαός βίωσαν την ανάπτυξη, με ουσιαστική τόνωση και ενίσχυση της παραγωγής, με χιλιάδες θέσεις εργασίας στην ακμάζουσα τότε βιομηχανία, με αξιοπρεπέστατους μισθούς, τριπλασιασμό συντάξεων, γενναίες μεταρρυθμίσεις στο Κράτος, τομές στην Παιδεία και την Υγεία, μεταξύ πολλών άλλων.

Ας μην ανησυχούν οι «53». Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Κυβέρνηση δεν μπορούν να γίνουν ΠΑΣΟΚ. Στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ η χώρα και οι Ελληνες βίωσαν και βιώνουν τα μνημόνια, τους μισθούς και τις συντάξεις των 400 και 500 ευρώ, τις ελαστικές μορφές απασχόλησης, τις ρημαγμένες βιομηχανικές περιοχές, την εξάλειψη της αγοραστικής δύναμης, την ύφεση, την ανεργία, την φτώχεια και την ανέχεια.

Οι «53» του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να συγκρίνουν τα ανόμοια. Οσο και αν κόπτονται για την περίφημη αριστερή στροφή, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Κυβέρνηση χάραξαν άλλη ρότα και δεν στρίβουν πια, αφού δεν έστριψαν όταν έπρεπε…

Β.ΚΑΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου