ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ενίσχυση

ενίσχυση-753405

Λίγες μόλις ημέρες πριν επισκεφτεί τη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός κ. Αλ. Τσίπρας βρέθηκε στα Χανιά, όπου μεταξύ άλλων εξήγγειλε τη συνέχιση, όπως υποστήριξε, της ενίσχυσης της Δημόσιας Υγείας. Συνέχιση σημαίνει ότι η Δημόσια Υγεία στη χώρα έχει ενισχυθεί και πλέον θα ενισχύεται περαιτέρω.

Είναι άγνωστο πώς αντιλαμβάνεται τον όρο ενίσχυση ο πρωθυπουργός. Ας γνωρίζει, ωστόσο, ότι σε επίπεδο Μαγνησίας στο Νοσοκομείο του Βόλου δεν υπάρχουν φάρμακα για τους καρκινοπαθείς, όπως επίσης και τα απαιτούμενα υλικά για νευροχειρουργικές επεμβάσεις. Λίγο πιο πέρα στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου τα ασθενοφόρα παραμένουν ακινητοποιημένα, καθώς δεν επαρκούν οι οδηγοί, με συνέπεια νέοι άνθρωποι να χάνονται άδικα καταμεσής του δρόμου.

Το ζήτημα με την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου φτάνει στη Βουλή. Πρωθυπουργός και πολιτική ηγεσία του αρμοδίου Υπουργείου οφείλουν πλέον να αντιληφθούν ότι η προσπάθεια για την ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας δεν έχει αρχίσει καν και έχουν μπόλικη δουλειά μπροστά τους, όσο τουλάχιστον προλαβαίνουν…

Β.ΚΑΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου